Vår värdinna / kvinnan med huvudet på skaft ville genomföra en speed dejting hos oss. …………Vad menas med det ?..…….. Jo nu ska hon lyssna noga och kanske lära ett och annat från den stora världen…………..Stora världen Mats nu tar du i du berättar ju alltid från den egen lilla ankdamm.!…………Tyst nu lilla människan detta ämne är för seriöst för att det skall skojas bort !………….Det ända skämtet här är du Mats så försök nu att inte överdriva som vanligt utan låt änterligen dina läsare få en sann bild av eventet! ………. Hör hon jag är det sanna och ädla mannen som bara vill väl för mina medmänniskor. ………. Fnys!!!!….Jo så här var det i går afton då vi invaderades av underbar sköna kvinnor i alla åldrar längder bredder och stilar. Det är otroligt vad vissa damer hittar för förfinade attribut i sina garderober. Jag menar hur skall en stackars man kunna hålla blicken vid dominans ögon när det väller godsaker ut bara 15 cm ner!!!!!!!!!. Timmarna innan träffen var det flitens lampa som lyste i huset och jag kan lova er alla att Morgana tar aldrig ett NEJ utan det gäller att följa hennes intentioner och tankar och bara se till att damen får som hon vill, Jg är ganska van vid det här laget så det vara bara till att flytta bära släpa dra runt halva bohaget tills Madam var nöjd, då tog jag en paus och när jag kom tillbaka hade hon piffat till och runt allt en gång till, bara så det blev som Madam tänkt………..Änterligen Mats är det någon som kan sätta dig på plats………. Inte plats bara någon som tänker som jag fast tvärt om ! Tiden började närma sig och vår ljuvliga kvinnor anlände i horder. Mycket väskor har damer har vi lärt oss så det gäller att ha avställningsplatser lite här och där. Nu kom våra undergivna män. En del tysta försynta med huvudet lite nedtyngt av tankar och funderingar. Andra med raska steg och med inställningen att det här blir enkelt att lägga omkull dessa damer………….Vad menar du med det Mats. Det var väl inte en sån där kväll som du brukar ha då hela havet stormar, damerna skriker och alla killar blir röda som pioner i ansiktet när det kommer ner från övervåningen?………..Nej men jag såg att några inte läst den detaljerade texten från Madam Morgona utan gjort sin egen högst personliga tolkning.
Rummen var indelade och uppdelade och förberedda för alla våra olika damer. Några rum en och en andra med två som jobbade parallellt. Killarna fick en nummerlapp som på miss World tävlingarna och fick komma in till respektive dam och sitta snällt vid hennes fötter. Vilken syn!!!!!! Änterligen blev det som jag skriver i vår förklaring på klubben. HOS OSS ÄR DET DAMERNA SOM BESTÄMMER! Och det gjorde de verkligen, våra killar fick berätta och våra dominor fick värdera. Jag tror ingen djurauktion fått strängare kontrollanter och bedömare. men som smarta damer de var så behöll de utlåtandet för sig själva, Våra ” snälla ” män fick vara tysta när de softade i köket och sedan vandra till nästa ” stupstock” för att avge sin presentation. Huset kryllade av folk uppe nere ute inne. Jag hade byggt ett yttre rökrum för giftpinnens vänner, så de inte dog av avhållsamhet !. Kvällen försvann i rasande takt och huset började lugna ner sig . Alla våra undergivna fick gå hem för nu skulle Dominorna prata! Prata???? mina herrar släpp in 12 damer i ett rum och ni kan inte ens förstå era egna tankar. det hördes mycket skratt många spännande uttryck och en oerhörd mängd av visdom och stränga bedömningar. Kaffe dricka och en och annan korv ( obs kom från grytan ) avnjöts och summan av kardemumman var att denna kväll går till historien som topp off de topp. Mycket bra mycket nytt mycket lärorikt för alla.
Om alla orkar och vill så kommer kvällen att dubbleras någon helg framöver.
Berättade att de sista gick kl 1och 38? jasså inte de, men dom hade ocjkså hamnat i Sjundehimmelen helt på sitt eget sätt’
Tack alla ni som gjorde aftonen och extra tack till eldsjälen Morgana!
!