Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

After Work med föredrag

17 september, 2021 @ 18:30 - 22:00 CEST

Välkommen på Femdom afterwork i det lilla huset omgärdat av den stora blomsterprakten. 🙂 Man kan med fog säga att Sjundehimmelen är en lite gömd oas i Malmö. Klubben ligger bakom ett plank och innanför ett högre hus på en liten innergård full av blommor och med flera mysiga sittplatser ute i trädgården.

Är vädret vänligt börjar vanligen träffarna utomhus och så även idag. Vid regn och rusk håller vi oss inomhus men vi håller tummarna för en solig och varm start på fredagskvällen. Vi hoppas på trevlig social samvaro och intressanta samtal kring Femdom (Kvinnlig dominans) och BDSM, fetischer och angränsande ämnen som ryms under paraplyet för sexuella minoriteter.

Klockan 20.00 blir det en dryg timmes föredrag med Morgana som pratar kring traditionell BDSM symbolik med utgångspunkt från den klassiska Dominamiddagen. Hur går en sådan till? Kan det vara något för mig? Vad händer? Hur förbereder man sig om man vill vara med? Några av frågorna som förhoppningsvis får klarare konturer efter föredraget.

Entréavgift: 200 kr för dig som inte är medlem i föreningen Sjundehimmelen.
100 kr för dig som är medlem i föreningen Sjundehimmelen.
50% rabatt för dig som är student/pensionär/arbetssökande

I entréavgiften ingår kaffe/te/vatten, hembakad kaka och kvällens soppa med nybakat bröd.
För enkelhetens skull är soppan vego, laktos och glutenfri. Ibland finns animaliskt protein (vid sidan om)för den som vill tillsätta lite extra.
Den som vill tar själv med sig alkoholhaltig dryck.

Att föranmäla sig är ett krav för att delta och föranmäler gör man genom att klicka på länken till Sjundehimmelens profil ovan, skriver ett mail där man berättar att man vill delta på Femdomkvällen 17/9 och som svar får man dels swishnumret dit man swishar sin deltagaravgift och dels får man en fyrsiffrig kod som man uppger vid ankomst + adress och vägbeskrivning såklart om det är fösta gången man hälsar på!

Det är inte alls viktigt att klicka i här i kalendariet att man deltar och gör man det är det för att man vill att andra inloggade ska kunna se att man ska dit. Det räknas inte på något sätt som att man har föranmält sig. För att göra det måste man följa instruktionerna ovan. 😉

Alla möjliga frågor kring träffen besvaras i mån av vetskap av Morgana 🙂

Med hopp om en fin Femdomkväll i god gemenskap!
Välkomna önskar
Morgana & Mats(Malmölejonet)

Detaljer

Datum:
17 september, 2021
Tid:
18:30 - 22:00 CEST