Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Efterfest med utlevnad spänning och sköna människor 22 till 01

17 september, 2021 @ 22:00 - 23:30 CEST

Precis vad det låter som. Efterfest. Börjar kl 22.00 efter ordinarie afterwork slutat. Håller på till kl 01.00 eller tills Malmölejonet kastar ut oss.

För dig som vill ha BDSM/sex inför andra som tittar på eller för dig som vill ha BDSM/sex privat med din partner i något av våra rum där det går att stänga dörren/låsa och därefter väljer man om man vill låta folk få “glutta” eller inte.
Valfri klädsel dock inget naket i köket pga anledning. 😉

Du måste inte vara aktiv Femdomutövare för att vara med på eftersitsen men du måste respektera att Femdom existerar och att dominanta kvinnor inte är en konspirationsteori dvs är du man och dominant eller bara allmänt ny och ovan till hela konceptet håller du en låg profil eller gillar läget. 😉

Gratis inträde för dig som har deltagit på AW:n hos oss tidigare under kvällen (och du behöver inte anmäla dig en gång till utan stannar helt enkelt bara kvar)
200 kr för dig som inte är medlem på Sjundehimmelen
100 kr för dig som är medlem på Sjundehimmelen

Att föranmäla sig är ett krav för att delta och föranmäler gör man genom att klicka på länken till Sjundehimmelens profil ovan, skriver ett mail där man berättar att man vill delta på Efterfesten 17/9 och som svar får man dels swishnumret dit man swishar sin deltagaravgift och dels får man en fyrsiffrig kod som man uppger vid ankomst + adress och vägbeskrivning såklart om det är fösta gången man hälsar på!

Att skriva upp sitt deltagande här i kalendariet gör de flesta ändå inte i alla fall och det gäller inte som entrébiljett utan gör om gör rätt och gör som ovan! Välkommen!

Alla möjliga frågor kring träffen besvaras i mån av vetskap av Morgana 🙂

Har du ingen att ha BDSM med får du gärna vara med ändå. Kanske har du tur i vårt “snälla låt mig få prova på hur det är” lotteri.
Tänk på; deltar man inte, vinner man aldrig!

Med hopp om en mysig eftersits i härlig miljö!
Välkomna önskar
Morgana & Mats(Malmölejonet)

Detaljer

Datum:
17 september, 2021
Tid:
22:00 - 23:30 CEST