Det var en gång en ålderstiget troll som inte var som alla sina andra trollvänner…………..Men nu har du väl blivit helt galen Mats. Troll det är du men där slutar alla andra liknelser, du är bara en vanlig gubbe på 72 år med stor fantasi och långt mellan sanningarna…………. Tyst nu lilla människan nu vill jag berätta hur jag upplevde allt igår på Sköna Söndagsmiddagen. Det gamla trollet hade börjat resignera över de underliga tiderna som var bland folket på andra sidan skogen. Dom var konstiga lite rädda hade slutat hålla om varandra och när de hälsade använde de armbågarna i stället. Vad är det för fel på ett rejält handslag. Dom hade konstiga lappar framför näsa och mun och det hördes sirener överallt med ambulanser och annat konstigt. Hade det blivit krig hos människorna. …………Mats har du inte hängt med??? CORONA CORONA CORONA…………. Tyst, och stör mig inte. Hela världen kändes upp och ner och det ensamma gamla trollet började känna sig instängd i sin upp poppade lya eller som andra sade omgjorda hem till Swingersklubb. det började eka tomt när han bjöd in sina vänner och folk hade hundratals undanflykter på att inte komma och umgås. Visst var där otroliga fester, men det folket hade ju höljt sig i gummi lack och läder, så de var ju långt ifrån varandra och tydligen säkrade i sitt sätt att umgås. Jag tänkte tillbaka på helgen för två veckor sedan då huset besöktes av 95 härliga glada friska fräscha upp och nerbundna med piskor slagträ och en och annan knölpåk. Det var fest enligt ett gammalt trollhjärta……………………….Snälla Mats dom kallas BDSM vänner och gör absolut inte det där konstiga som många av dina andra besökare gör, dom har liksom en högre uppgift med sina möten och är mer en kulturell rörelse än det där kopulerande som före kommer i huset titt som tätt……………. Nu åker du snart ut om du inte låter mig berätta om gårdagens träff.

Efter en ganska omtumlande natt på många sätt började jag tillreda dages måltid Två stora härliga ungtuppar fick samsas i grytan ( tänk er två potenta ungtuppar så nära varandra) Började skära grönsaker skala potatis och förbereda den hemkokta chokladsåsen……………Till Tupparna ????……….. Nej dummer till efterrätten. Vispade Vegansk grädde då fler och fler önskar vegansk mat och mjölfritt i såserna m.m Men så klart gör vi allt för våra besökande vänner. Listan var inte särskilt stor då jag började laga mat men efter 8 samtal på middagen ( hemskt vad folk sover länge) så blev vi 21 som åt tillsammans. Husets besökare brukar ofta ge från sig många olika ljud men idag blev det visst en kakafoni av samstämmiga ljud när de åt får det var som himmels musik för köket att höra att maten uppskattades. Ibland har man haft nytta av att varit sås kock i Frankrike. Desserten åkte med i ett nafs och så vet ju alla och en var att lugnet brukar infinna sig, men icke sa nicke hos oss. det blev raska tag av med palterna och på med sarongerna och vi han plocka undan lite så att det blev mer plats i stora salongen. och då kom ytterligare en skrulleduls med eftersläntrare som inte fick plats att äta med oss andra. I går var vi verkligen internationella med flera besökare från Danmark någon från Irland en dam från Vietnam 2 hingstar från balkan och en och annan vacker turk iranier och en hel uppsjö med blonda svenskar danskar norrmän och andra. . Det var en fröjd att se hela huset leva upp och bli som innan och folk som kom leende upp och ner och vissa med eller utan hård fröjdepinne. Damer som var uppklädda avklädda och sparsamt klädda vandrade runt och njöt. Sa jag att BDSM rummet användes för fullt?. Jo då vår grekiska lät piskan vina över oskuldsfulla ungpojks stjärtar, och undrar hur de skall kunna berätta för mamma hemma när de duschar efter alla högst påtagliga rappefikationer. Kvällar går fort när man har roligt och så gjorde också denna så klart och som tuppen i hönsgården gick vår allas Thomas och höll ordning på både ungtuppar gammelhönor och en och annan kyckling.

Så nu önskar vi alla varmt välkomna tillbaka till fadershuset för vi är aldrig starkare än våra egna besökande medlemmar