……….Men lilla människan vad är det jag hör att du säger ? …………Jo Mats det är sant! efter söndagens stora grillkväll och även lördagens otroliga orgier, så sa maskinen ifrån. NU FÅR DET VARA NOG, EFTER NÄSTAN 1.5 ÅRS LUGN OCH RO SKALL DET FAN TILL ATT VARA TVÄTTMASKIN I DETTA HUS. Varför är det så?…………Men Mats vi har haft det lugnt och skönt länge nu bara en och annan kalling eller kvarglömd trosa som tvättats upp då och då, och så vräks det in maskin på maskin efter alla de där kopulerande människorna. Hörde att det inte var bara tvålrester kvar på handdukarna ????? det var visst både ditt och datt!.……… Men lilla människan vi måste ju tvätta och hålla rent efter nästan 80 personer som hälsade på i helgen, Jag har alltid ansett det vara viktigt med riktiga handdukar bra dukar och annat som höjer stämningen………..Pyttsan du är inte alltid så noga jag såg dig använda disktrasan att torka på golvet med.……..Tyst nu lilla människan och var inte så bitter att ingen brydde sig om dig i helgen, kanske jag kan få berätta vad som hände!

Lördagen hade vi efterlängtat och fint besök av den slanka koreanska undret som snart försvunnit i volym , kvar är bara ett par sneda ögon silkeslena bröst och en onämnbar tuss. Hon har blivit som en orientalisk skönhet efter sin operation och nu får man snart leta efter henne i sänghalmen. ……….Typiskt dig Mats att överdriva………. Tyst nu stör inte min berättelse. Jo vi hade öppnat upp för nya äventyr nu när vi får ta emot 50 personer igen. Solen gassade varmt skönt och ännu varmare blev det uppe när damen släppte lös sin inbyggda lidelse. Jag lovar er att när killarna kom ner från trappan var de bleka flåsande och några höll sig för hjärtat, bara för damen är en sådan som tar för sig och sliter ut man efter man så kvar blir bara spillror av det forna sköna männen. Men som sagt vi är alla olika, hennes man såg ut att njuta fullt ut även om hjärtat skenade då och då. Men det var nog av damen brunstvrål som genljöd huset gång på gång. Satt ute och såg huset småfåglar trillade av grenarna av hennes chock skrik……...Herregud vad du överdriver Mats det var bara en liten gråsparv som missade att sätta sig på en gren……….Ja jag kan lova er herrar att lördagen var som en salig resa in i det eviga landet med bara leenden och lycklig människor som gått hit på den breda vägen.

Söndagens grill kändes lite osäkert. Det hade visats regn hela veckan på de osäkra apparna på telefonen, och dagen började inte så bra moln moln moln. Men ju närmare vi kom kl 17 då kom hettan solen och alla de underbara människorna. Det sog ut som före (det som vi inte vill prata om längre) glada sommarklädda damer och herrar det var blommigt randigt på längden och tvären, det var kort och långt och ibland nån dam i något musikaliskt!!!!! kort kjol så man såg MUSIKANTEN………Gode Gud vad du ska vitsa till det, vi är inte i Göteborg nu!………. Vilken grill afton det blev Solen flödade varmt skönt och gemytligt är bara en underskattande av kvällen. Många nya blev bekanta på flera sätt, och folk som inte besökt oss på länge kom och ville dela vår gemenskap. Lovar er alla att denna den första stora grillkvällen värmde Thomas och mig efter ett stort halvdunkelt mörker som nu äntligen sågs försvinna. Sjundehimmelen är allas vår plats i universum och vi hoppas att du nu vill komma och njuta med oss.