Tar ni inte ansvar???? Hur kan ni göra så???? Helt moraliskt förkastligt!!!!!
Lika bra att jag skriver det som andra vill uttrycka och ondgöra sig om.

Men är det inte så att vi själva har ( de flesta av oss i alla fall ) har fått en egen hjärna att tänka med och lärt oss från barndomen att ta eget ansvar och få stå för våra handlingar.
Det är då så härligt när en ung dam med gedigen utbildning och helt eget koncept återkommer för att ge massage hos oss- Vi har fem bord i huset som går att använda men hon vald den lilla intima massagegrottan för sitt värv.
Vi hade pratat igen om det hela och när hon nu kände att folk börjar sakna kontakt och närhet, hon hade fått sina två sprutor och jobbat med andra svaga och sjuka hela tiden, då kom beslutet . Jag kan jag vill jag skall!

Vi hade bullat upp med extra handdukar handsprit papper i badrummen så våra besökande damer och herrar kunde sköta sig själva innan de lade sig i det ljuvligt varma rummet med dämpad belysning och fick njuta en massage med Hawaiianska förtecken.
Efteråt fick jag möjlighet och prata med besökarna och så positiva och glada de var för en stund av total avkoppling med mjuk beröring och alla sinnena fick ta del av frökens kunskaper och magiska händer. Det ville inte någon vara utan.
Att hamna i Sjundehimmelen en hel vanlig lite grå tisdag var veckans höjdpunkt för alla inblandade.