Lördagen började med en grå himmel snåla skånska nordanvindar och en kakafoni med skränande fåglar på taket runt huset. Jag som gillar att sitta i shorts tidigt på morronen och inta min kopp Java och smörgås i värme och stillhet…………..Stillhet ! med dig i huset Mats är det fullt ös medvetslös jämnt!………….. Tyst nu lilla människan man skall inte överdriva…………… Den enda som överdriver är ju du, om de stackars läsarna varit med skulle de förstå att du bara orerar och skriver som en författare nere i spritträsket.…….. Nu är människan oförskämd.

Jag Mats, som alltid håller på sanning och ärlighet. Biktar mig minst fem gånger om dagen och går i kyrkan (i tankarna) 3 gånger i veckan. Inte skulle väl jag fara med osanningar. FY! Nej kära vänner precis så här var det i går när vi hade Lördagsgodis och öppet mellan 13 till 19. Som ni vet så gillar jag också att laga mat och baka så tidig morgon skapades en himmels Choklad Tosca kaka med himmelsk innehåll och som vanligt helt kalorifri!!!!!…………..det säger du jämnt Mats tänk om folk tror dig eller du är kalorifrikakebakare den enda i världen, och som också får dem att smaka gott, Jag har ju provat och det kan jag säga Dum på att baka är du inte direkt!

Sluta nu lilla människa du stör mina tankevindlingar och orderi. Sedan slängdes det ihop en paj med rökad lax spenat ägg och goda krydder från vår egen trädgård. 6,5 liter kaffe var klart när vi öppnade kl 13 och de första vännerna anlände till huset. Motercykelparet var först och kastade gränslade av utanför huset med sina blänkande Harley:s Alltid lika glada och berättade sköna historier frän andra klubbar i landet. Alltid kul att höra att vi alla sitter i samma båt och måste jobba hårt för att kunna fortsätta i dessa Coronatider, då det verkar ligga ett molntöcken över hela vår jord och alla får slita och kämpa på sitt ätt för sin existens. Våra killar släntrar in och sedan blir det en formidabel kakorgie kaffedrickande och det som vi också älskar ett socialiserande som gjorde att vi för en stund fick vara oss själva och glömma den trista verkligheten därute!

Transan var färdig efter sitt jobb med kolifejset och kläderna och från en alldaglig man steg det ner en övervacker svan i rött vitt och blont som charmade alla besökarna. Att få se omvandling som sker här är lika spännande varje gång och vår HEN hade som vanligt hittat nya skapelser som halvt dolde och destomer framhävde landets kulturella värden………………..Har nog sett hur du tittar avundsjukt på transorna som alla har skönheten som du för längesdan förlorat.…………. Det där var inte snällt sagt lilla människan tänk om jag blir sårad?……………Då behövs det både krut kulor och kanoner för att såra dig. Ont krut förgås inte så lätt…………….. Fler par anlände och vi fick uppleva den där sköna gemenskapen som bara finns bland människor är som Astrid Lindgren skrev. När två av samma skrot och korn möts så uppstår det liksom lite mer……….. Pajen kom fram och folk kom och gick i huset som vi alla gillar och stannade så länge som de själva hade lust.Mot seneftermiddagen blev det en svacka och då öppnades dörren av ett ungt par från himmelens förrum steg in i huset!!!!!!!! 2 änglar som gjorde sitt första besök hitlockade av någon som kommer från ett av alla de spännande rummen som finns i vår herres hage. Mörk syndig farlig men ack så trevlig. De hade haft kontakt och mannen från oss hade inviterat dom hit för att få se de övriga rummen på Himmlapählen. Paret blev glatt överraskade av huset och dess möjligheter och försvann snart upp med herrarna och sedan var jag tvungen att ta på mina hörlurar, för vad som började låta uppeifrån det var inte nådigt. Tur att jag kan slå bort mycket av synderna som händer här, då jag är en mild timid man som aldrig lärt mig synd och förnedring…………….Ja ha ja där sprutar flosklerna ur din mun igen Mats.Gå och be tre Ave Maria så du visar att du inte uppenbart vill synda!………..Som sagt lyssna inte på den avundssjuka Lilla människan idag är hon visst mer bitter än vanligt. Jo det blev ett åkande av och ner från trappan kommer flera män släpande med benen efter sig svettiga trötta utpumpade och på sluten kommer damen som en sprudlande vårlärka och sa . Hit måste vi komma igen.

Dagen slutade i dur och jag vet att alla var nöjda och glada på sitt sätt efter en eftermiddag med godispåsen öppen på Sjundehimmelen, Ditt himmelrike på jorden eller åtminstone i Malmö. Tack också alla ni som trotts att det är Gratis för medlemmar la och swishade över 4000 till vår gemensamma kassa. Stort Tack