Tänk dig en skön sommardag Solen skiner fåglarna gallskriker utanför fönstret Värmen smyger sig in överallt och du känner att pannan blir fuktig och svettdropparna rinner ner i tårande ögon. …………..HÖR DU MATS SÅ DÄR ÄR DU JÄMNT……….Men lilla människan så kan du väl inte säga när jag gått ner 78 kilo så inte blir jag svettig inte…………… DU ÄR SOM ETT NIAGARAFAll ibland…………… BARA NÄR JAG BLIR UPPHETSAD………………. TYST NU LILLA MÄNNISKAN OCH LÅT MIG PRATA

Torsdagen var en sådan dag och man kände sig som kungen i baren för att kunna sätta igång någon av husets 6 AC. Svalkan kom och jag visste att snart skulle vi få kungligt besök från Stockholm. Som för tydligande var det inte en äkta Bernadotte utan mer en prinsessa av dt folkliga slaget…………...DU MATS DU KOMMER ALDRIG I NÄRHETEN AV EN RIKTIG KUNGLIG PERSON……………… GÖR INTE JAG !!!!!!! SJÖNG JU FÖR KUNGAPARET I KOSTA PÅ 250 ÅRS JUBILET SÅ DET SÅ!!!!!………….TYST NU SÅ JAG FÅR BERÄTTA………….

Hon svepte in i huset stannade upp och sa . Men här är ju svalt. Visst sa jag det är för att vi vet att du snart får besök av heta brunstiga prinsar som inget hellre vill än belägra en prinsessa.

Den lilla väna varelsen kom ner och sa du måste hjälpa mig med korsetten. Sagt och gjort, jag som skapare av teaterkläder under förra århundradet så viste jag hur man snörar en korsett. Sagt och gjort alla hakar och hyskor på plats och så drar man åt av bara ———.Men det gick åt fanders direkt. Korsetten gled av den smäckra damen och kvar stod prinsessan i all sin nakenhet.

Hu sa hon vad har hänt den var ju bara från i fjol. Har jag gått ner så mycket att den passar bättre på golvet än på mig? Vi skrattade båda två men prinsessan en aning förläget.

Framdukat i stora salongen fanns bubbel körsbär jordgubbar små söta karameller och doftande Luktärter. Våra prinsar började dyka upp och fick vänta tills damen hade hittat något annat svart rosa fluffilifluff bland sina saker i rese garderoben. Träffen drog igång och jag måste då säga att om prinsarna i kungariket Sverige ser så välväxta muskulösa och smått pilska ut, då är det säkert bra chans att det kommer en skrullidulls med fler kungliga barn.

Att man avnjöt nästan en timma i salongen med både prat skratt och en och annan slängkyss det förstår du säkert. Att det sedan blev en manlig strip tease inför damen det gjorde ju inte spänningen mycket sämre. Hennes kungliga ögon fick då se både det ena och andra i olika stadier.

( Kanske sa hon som min mamma alltid sa. Man har sett så mycket elände i sina dag så detta klarar jag också) Nej mina vänner Prinsessan log med hela ansiktet och när karavanen gick upp på andra våningen då fick vi Hovfotografer inte vara med längre. Så denna eftermiddag blev den mest uppskattade i huset på lång tid. Och snipp snapp snut så tog denna kungliga saga slut!