Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lördagsgodis Nyfiken på oss och vad vi gör

26 september, 2020 @ 13:00 - 19:00 CEST

Lätt att fixa barnvakt så du kan njuta en vanlig lördagseftermiddag

Idag öppnar vi Sjundehimmelen speciellt för dig som är nyfiken på?
Ja, nyfiken på vadå? På vad vi har för oss här i huset på våra olika sorters träffar. 🙂

kl 13.00 – 14.00 får du som är nyfiken på hur det går till på herrarnas mansmöten och killarnas grabbträffar ditt lystmäte. 😉 Sjundehimmelen är Malmös (Världens?) mysigaste häng för killar som gillar killar. Mats berättar och visar runt i husets olika rum. Killarna brukar dels ses ibland på lunchen, ibland har de heldagar för sig själva och ibland är det alldeles nersläckt och mörkt. Välkommen att veta mer oavsett om du är bisexuell eller homo.

kl 14.00 – 15.00 blir det info kring husets swingersträffar. Här finns såväl en grupp för unga swingers, en annan grupp för swingers som gillar att äta gott innan “sköna söndag” startar m.fl Kom och titta runt och provligg i sängarna, knullgungan och varför inte testa på att stå i skambocken? Bra vinkel i den! Vi går i genom husreglerna för swingersträffar (de finns även på hemsidan) och för dig som är ny inför att swinga finns erfarna swingers på plats för att svara på dina frågor? Hoppas vi! Erfarna swingerspar är extra välkomna hit! Vi vill gärna bli fler i gänget. 🙂

kl 14.00 – 15.00 kan du kvinna som är nyfiken på gangbang prata med någon erfaren kvinna som redan har haft och varit med om gangbang och du får möjlighet att ställa frågor och prata om funderingar du har kring hur det går till och vad som är bra att tänka på t.ex att alltid ha med en wingman osv.

kl 15.00 – 16.00 är det allmänt kafferep med goda kakor, kaffe/te, samtal och skratt. Under den här timmen hinner du med att anmäla dig som medlem för resten av året om du inte redan är det (kostar 300 kr -dagens entré ingår) Du hinner också, om du och din partner vill, en snabbis eller två på ovanvåningen. 😉 Kanske blir det första gången i ett gloryhole 😉

kl 16.00 – 16.30 tar BDSM folket över (inte så farligt som det låter) och inleder med en halvtimmeslång intro till vad BDSM egentligen är och/eller kan vara för den som vill. En bra start för dig som är nyfiken på maktförskjut i sessioner, nyfiken på varför folk slår varandra, om det inte bara gör ont och om det kan vara någonting som intresserar dig?

kl 16.30 – 17.00 Genomgång av husets BDSMregler, allmänna grundregler inom BDSM, Vad är SSC och RACK? Om jag vill prova på/testa BDSM vad ska jag veta innan? Oavsett om du har varit med 1år, 1 månad eller är gammal som gatan i gamet är du lika välkommen att delta.

17.00 – 18.00 Fler kakor och mer kaffe! Rökpaus ute för de som så önskar. Kolla runt i huset med kläderna på. 😉

17.30 – 18.00 Vi söker fler kursledare, föredragshållare samt värdar och värdinnor till nya grupper som vi hoppas ska kunna komma igång snart. Är du nyfiken på att vara med och driva en bondagegrupp? Shibari kanske? Kom och prata med oss! Vi vill gärna få igång cirklar för enbart undergivna/underkastande/bottoms? En engelskspråkig BDSM grupp? En ManDom grupp? En BDSM light grupp för alla som älskar gränslandet mellan swing&BDSM? Vi söker och vill ha ditt engagemang!

18.00 – 18.30 Var Hur Varför – intro till BDSM redskapsgympa. Grundläggande anatomi. Info kring blåmärken. Den teoretiska delen.

18.30 – 19.00 Var Hur Varför – intro till praktisk pisk/smisk. Medtag egen partner om du vill vara med och öva handgripligen.

från 19.00 – enskilda övningar för par. 😉

Entré för dagen är gratis för dig som redan är medlem i föreningen Sjundehimmelen.
Kom och hjälp oss “göra reklam” för våra olika sorters träffar och låt dina vänner (som du inte tagit med hit tidigare få följa med dig idag). Vi har ju kakor och vi bits bara sällan! 😉

För alla andra 100 kr som betalas via swish alternativt kontant när du kommer.
Du måste inte föranmäla dig idag utan det är bara att kliva in och hälsa på!

 

Detaljer

Datum:
26 september, 2020
Tid:
13:00 - 19:00 CEST