Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Godis något du vill ha

mars 27 @ 15:00 - 22:30 CEST

GODIS – föreningen för gemenskap och dominans i Skåne – har legat i stilla vila under många år. Ett par av föreningens medlemmar varav undertecknad är en har under en tid diskuterat huruvida det finns ett gemensamt incitament för att göra ett rejält återupplivningsförsök av dåvarande verksamhet samtidigt som, och medan vi dammar av den gamla kostymen ser till att påföra ett nytt och modernt regelverk som både tar hänsyn till traditionell oldschool som samtidens nya utmaningar bland annat i form av ett betydande ökat intresse för BDSM.

Dagens träff är en fikastund för att utröna vilket intresse som kan tänkas finnas och vilka människor som kan tänka sig att ställa upp inom föreningen på diverse förtroendeposter?

Dagens träff är även, hoppas jag, ett utomordentligt tillfälle att träffa gamla bekanta från förr som liksom en själv var med då det begav sig?

En förhoppning finns att även senare tillkomna, som inte själva var med då, ändå har hört tillräckligt mycket bra för att vilja hoppa på tåget såhär i version 2.0?

Till dagens träff välkomnas självklart även du som fortfarande tror att Godis bara står för sötsaker och inte riktigt har greppat vad det har med traditionell regelstyrd BDSM utövande att göra? Det räcker så gott så att man har en vurm för regelstyrd BDSM sk. Oldschool för att känna sig hemma bland oss.

Sjundehimmelen är hyrd i sin helhet av oss denna afton och det innebär att entrén är 150 kr/person, att fika* ingår och att eventuellt överskott går till uppstarten av föreningen. Föranmälan = Närvaro på deltagarlistan här i kalendariet är obligatorisk. Entré betalas per swish i förskott alternativt per swish eller kontakt vid ankomst.
*ev födoämnesallergier måste anmälas i god tid i förväg.

I övrigt inga särskilda regler för närvaro varken vad gäller klädsel eller uppförande annat än att det senare skall vara gott och gärna innehålla leenden.

Adress och vägbeskrivning ges vid anmodan.

Sprid gärna inbjudan till gamla godisar som du har kontakt med!

Detaljer

Datum:
mars 27
Tid:
15:00 - 22:30 CEST