Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

BDSM på Sjunde

5 augusti, 2020 @ 18:30 - 22:00 CEST

BDSM snackis

Nu snackar vi BDSM!

Kvällens tema handlar om hur man gör när man lånar ut/får låna någon annans partner/slav/slavinna i olika sammanhang. Hur uppträder man? Innan/under tiden/efteråt? Finns det några generella regler etiska/moraliska regler som man bör följa? Skiljer sig de generella riktlinjer som är norm idag gentemot hur det var förr? Vad är oldschool och varför är det viktigt att känna till även om man själv inte anammar synsättet? Vi pratar även allmänt om hur det är att träffa någon för första gången på klubb/pub/i bdsm sammanhang och vad som är viktigt att ta reda på om varandra innan “det blir åka av”.

Nu snackar vi BDSM!

Varje onsdag under sommaren äts det snacks och snackas BDSM på Sjunde med huvud, hjärta, knä och tå. Typ. Grunderna. Praxis. BDSM etik. Etikettsregler på scenen respektive privat. Hantverket. Redskap och verktyg. Psykiskt. Fysiskt. Anatomiskt. Do’s and don’ts. Varje gång blir en smältdegel av det som deltagarna är mest intresserade av och funderar kring.

Som ciceron och teoretisk färdledare finns Morgana på plats och delar med sig av sina erfarenheter, misstag, tankar och känslor.

Träffen lämpar sig för dig som vill diskutera i grupp med BDSM som röd tråd och nav. Passar alla läggningar, kön och åldrar.

Som vanligt följer vi folkhälsomyndighetens råd och rekomendationer
Ute om vädret vill
Lätt att äta och dricka
entre 100 för medlem 150 övriga
Deltagarna sätter regler och innehåll

Detaljer

Datum:
5 augusti, 2020
Tid:
18:30 - 22:00 CEST