Har jag landat ännu? ……Vad då landat ! Du sitter ju här i köket och ser ut som ett ålderdomshems, både första och andra avdelningen !……Tyst nu lilla människan och bråka inte med mannen som försörjer dig!…… Försörjer pyttsan jag får bara smulor från den rike mannen bord!….. Tyst nu så jag kan berätta för folket därute hur trevligt vi hade igår………Berätta du skarvar väl som vanligt och din pinoccionäsa blir bara större och större………Jag fabulerar sällan och gör jag det så är det av nöden tvunget !
Jo kära vänner så här var det. Vi här på Sjundehimmelen hade bestämt oss nu i dessa svåra tider att vi ville dela med oss från våra medlemmar till andra som hade det svårt och inte kunde ha öppet. Vi har ju haft öppet hela pandemin men så klart fått anpassa oss efter regler som gäller i Sverige. Vi hade haft mer än 3000 besökare i fjol och i år är det mer än 300 som betalt medlemsavgift, så vi klarar oss med råge
. Men mitt hjärta som blöder och bryr sig om andra hade tagit fasta på de annonser som bla fanns från Landskronahållet att pengar behövdes för att överleva. Sagt och gjort. vi här på Sjundehimmelen klarar oss ändå så då gör vi något för andra. ( Har jag sagt att vi har tidigare samlat in nära 60000 till cancerfonden?) Vi pratade om vad som kunde göras i styrelsen och efter 10 koppar kaffe 21 bullar och en halväten prinsesstårta så kom vi fram att vi gör en Loppis och håller öppet ute samtidigt bjuder vi på allt med grill mat m.m och lånar ut våra bord gratis, så får alla bidra efter vars och ens plånbok
. Vi hade tänkt vår närmaste BDSM klubb och våra vänner i Hasslarp skulle få dela på pengarna då vi ville att det skulle vara lokalt och så klart SKÅNSKT. Flera ideer kom efter hand så det växte vårt lilla projekt men så hoppade en av bidragstagarna av DOM VILLE INTE HA VÅRA PENGAR så vi får ge allt till X-SECRET Igår kväll var det kommit in så vi kan skicka minst 15000 till dem . Fast vi har 3 dar att samla in så risken är att det blir mer.
Jo åskan mullrade blixtarna korsade himmelen regnet stod som spön i backen och det var bara 15 minuter tills vi skulle öppna. ……..Ja mer Deppig än du var Mats det får man leta efter, mungiporna hängde nere vid golvet och ögonen såg ut som vädjande koögon, vet hur du ser ut när du inte får som du vill……… Tyst nu lilla människan och stör mig inte. Nu är allt kört tänkte jag. Hade startar kl 5 på morronen för att få allt klart i tid och nu såg det ut som allt blev spolierat.
Men inte! ibland har vi både GUD och hans fru Gudrun med oss. 20 över tolv lugnade sig solen tittade fram och det fanns hopp om livet. Ut med loppisborden fyllde dem först med egna grejer men så kom det bilar!!!!!! det kom röda bilar och gula bilar. Stora bilar och små bilar . Bilar med suffletter tackluckor och så en och annan cykel!
Folket kom fyllde våra bord och skratten började eka mellan huset. Aldrig har väl Eriksfältsgatan varit så besudlad med glada upptåg. det provades och prutades det slogs drogs hamstrades och smakades. Det köptes och las tillbaka för att hämtas igen och snart började det bli vita ytor på borden. Nu blev det kaffe och rulltårtor i mängder. På 23 minuter försvann det 6,5 liter kaffe så sedan åkte småbryggarna på för kaffe måste man ha,
Nu hade folk hittat in och gick på VERNISAGE. Mina egen målade tavlor besågs beundrades förkastades synades och begrundades, Dam sade Ja ser han han visst kan måla!!!!!! Kan tydligen mer än………………………censur vad som sades.
Flera av mina alster såldes och jag kunde med stolthet få sända halva summan till insamlingen och X-SECRET.
Folk kom och gick och när våra Himmelska korvar serverades blev det faktiskt som Egyptens gräshoppa hade svärmat vid matbordet Allt tog slut direkt
Himmla tur att som gammal krögare har några extra Ess i rockärmen. Mer mat kom ut och sedan blev det prat skratt mera prat och så riktig information av Stefan om vad som är på gång.
Timmarna gick och snart började det ebba ut samtidigt som det blev kyligare i luften och Morganas eld hade falnat.
Huset blev tomt och jag kunde samla ihop mig och inse att ännu en dag med eller utan pandemin, så hade våra vänner på Sjundehimmelen levererat och njutit, allt i goda vänners lag.
Tack alla för er oerhörda insats och generösa bidrag