Var du med på synden i Venedig?

  Har inte du som jag drömt om att åka bort uppleva nya saker och få en doft från den finare världen.
Precis så hände här hos oss i lördags när vår värdpar Jeppe och Hedvig rockade loss och förvandlade huset till en dunkel syndfull kopia på Venedig. över 300 ljus tändes lyktor placerades ut överallt draperade tyg orgier på väggar med Venetianska masker vackert uppsatta. Allt elektriskt ljus var borta så de flammande ljusen lyste upp i halvdunklet som kunde ge en illusion av vatten skvalp när gondolerna gled fram i Venedig
Gästerna anlände redan tidig eftermiddag i de mest fantastiska skapelser med både säck och ask glitter och glamour och mycket var sedesamt men det mesta var dekadent i kubik. Tur nog tittade en helig fader in så vi fick lite balans i de flärdfulla damernas skapelser. Att vi sedan hade fler damer än herrar var ju lite synd om de Evor som ville lyfta på förlåten och se andra gröna ängar och hemtama män.
I köket var det som vanligt en orgie i godsaker och de 20 tal olika ostarna lär sig väl smakas och bubblet i glasen bara förhöjde stämningen. Till kaffet serverades de mest utsökta små pistage kakor behöljda med belgisk choklad ätligt bladguld kanderade rosor och violer. Inte många hade sett sådana kreationer tidigare och lät sig gärna smaka både en och två. För kvällen var våra mini chokladbollar sprängfyllda med konjak.
Mellan turerna ner i köket begav sig paren upp på övervåningen och såg sig liderligt omkring för att se det de befruktade mest sex synd och allmän dekadans .Men varför stå vid sidan om???? när man kan be ge sig in i leken och så gjorde det så klart alla som hade lust och lust de hade ju alla!. Timmarna gick och efterhand åkte både masker och kläder av och sedan kan jag inte berätta mer då censuren går in och stoppar all osedlighet från Sjundehimmelen, men som alltid hade vi en kväll lång över det vanliga med bara idel ädel vänner och deltagare.