Som ni alla såg ställde vi in vår grillsöndag den 6 juni. Jag lovar dig att det var ett tungt beslut från min och >Thomas sida då under flera är våra grillsöndagar varit sommarens bästa höjdpunkter,

Men sedan kanske du kan förstå att jag vill ge er alla bara det bästa och för det krävs framförhållning. Mat skall köpas beredas lagas och alla våra uppskattade sallader skall var i bästa skick. Här gäller inte slumpen om någon eventuellt skulle tro det. Nej jobb jobb jobb,

Jag har hela tiden njutit av att få var en del av era söndagar och vi har haft höjdpunkter med 60 ätande före pandemin 24 par 5 singeldamer på samma gång.

Men våra träffar är som du kanske förstår inte för min personliga nöjes skull utan för alla er som har uppskattad god mat trevligt ställe och underbara nya vänner att lära känna. Så jag hoppas att du vill ha kvar våra söndagar???!!!???

För att få till en bra söndag behövs runt 12 till 15 anmälda senast lördag kl 12 Att jag sedan kan ta emot er som bestämmer er sent det har jag bevisat vid varje tillfälle. Men i dessa ansträngda ekonomiska tiderna vill jag veta mer så vi inte behöver kasta mat men inte heller stå med tomma skålar för att vi inte visste tillräckligt hur många som ville komma

Så om vi skall fortsätta och du tycker det är värt att satsa en söndag hos oss, anmäl dig i mycket god tid då fixar jag allt så klart. Veganskt muslimskt vegetarianskt ja du vet att jag är noga

Varma sommarhälsningar Mats