Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sommargrillsöndag start 17 Gratis för medlemmar

14 juni, 2020 @ 17:00 - 22:00 CEST

SEK250.00

Vi sitter på husets baksida och håller vår dialog i behaglig form då det finns grannar starx intill som har barn och pol på gården.

Grill hos oss innebär en uppsjö av mat för alla smaker från veg till vanligt och alla religioner får även sitt. Vi hjälps åt att duka ut och in och äter mellan 17 till ca 18,30 . Då är det efterinsläpp för er som inte vill äta, men glöm inte att den stunden är den allra bästa att lära känna nya vänner få bekanta byta telefonnummer och kanske med tiden dejta. Vem vet?

Du vet väl att under mina 13 snart 14 år i Malmö har över 28 blivit par efter ha mötts hos oss.

Efter kl 18 till 18.30 drar vi oss in i huset och de som vill får upptäcka ett av Södra Sveriges bästa klubbar med besökaren i centrum och helt avsaknat av pekpinnar. Vi vet att alla våra besökare har sunt förnuft och vet hur man sköter sig på klubb!
Obs 7 AC i huset om det blir varmt

Nu i Corona tider så är vi så klart extra rädda om varandra och skall följa myndigheternas regler.

Numera har vi 3 låsbara rum i huset för egen trevnad om man så vill.

Vi fortsätter att hjälpa till nu i svåra tider och därför bjuder vi på Grillbuffen för alla våra egna medlemmar. Men så klart tackar vi för bidrag som tillfaller vår verksamhet och fortlevnad, men ingen som har fått jobb problem blivit permitterad eller på annat sätt minskat sina inkomster skall behöva avstå ett besök hos oss på grund av ekonomin.

Övriga betalar 250 .- för buffen eller 200 för efterinsläppet

Vi äter så klart inne om moder natur inte ger oss soligt väder.

Du måste vara anmäld helst 2 dagar innan ( jag skall ha en chans att planera mängden mat) och glöm inte att få din 4 siffriga kod

Vill du ge bidrag till oss så använd vårt svisch 1236405179 Vi tackar på förhand.Eller lägg en slant i vår gåvoburk.

Detaljer

Datum:
14 juni, 2020
Tid:
17:00 - 22:00 CEST
Kostnad:
SEK250.00