Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nu snackar vi BDSM tema flersamhet

26 augusti, 2020 @ 18:30 - 22:00 CEST

Kvällens tema är alla relationer som är ickemonogama till sin natur. Kärlek på fler än två? Bara sex utan känslor? Poly/flersamhet eller om man så hellre vill använda relaterade ord som polyamorös eller relationsanarkism. Hur som helst rör sig kvällens diskussion kring allt som rör sig kring det som händer när man involverar fler än två personer i sitt relationsbyggande. Hur reder man ut känslorna? Går det ens? Hur får man tiden att räcka till flera personer? Är det inte läskigt att tillåta sin partner att få älska andra än en själv? Finns det fördelar med flersamhet? Är flersamhet bara ett annat ord för folk som inte kan bestämma sig? Varför kallar sig Morgana fåsam och inte flersam? 😉 Häng med i kvällens samtal och vidga din inre värld kring det som händer när man är fler än två som rider iväg in i solnedgången tillsammans på den vita hästen.

Nu snackar vi BDSM!

Varje onsdag under sommaren äts det snacks och snackas BDSM på Sjunde med huvud, hjärta, knä och tå. Typ. Grunderna. Praxis. BDSM etik. Etikettsregler på scenen respektive privat. Hantverket. Redskap och verktyg. Psykiskt. Fysiskt. Anatomiskt. Do’s and don’ts. Varje gång blir en smältdegel av det som deltagarna är mest intresserade av och funderar kring.

Som ciceron och teoretisk färdledare finns Morgana på plats och delar med sig av sina erfarenheter, misstag, tankar och känslor.

Träffen lämpar sig för dig som vill diskutera i grupp med BDSM som röd tråd och nav. Passar alla läggningar, kön och åldrar.

Som vanligt följer vi folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer
Ute om vädret vill (oftast blir det en kombo av ute/inne)
Lätt att äta och dricka (berätta vid anmälan om du har matallergier/matpref. som du vill att vi ska ta hänsyn till)
Entré 100 kr för medlem 150 kr övriga (medlemskap i föreningen som gäller för resten av 2020 blir du enkelt vid ankomst 500kr)
Deltagarna sätter regler och innehåll

OBS! De senaste onsdagarna har varit fullsatt (15 pers) och vi har tvingats tacka nej till sena anmälningar. Vi ber dig därför att anmäla dig i god tid, gärna förbetala via swish och självklart stanna hemma om du inte känner dig helt frisk!

Ps. Det går även bra att komma och roa sig med sin partner på egen hand utan att delta i snackisen. Föranmälan till detta ett absolut måste då det endast finns 2 rum för ändamålet under kvällen. Resten av huset används till snackisen.

Detaljer

Datum:
26 augusti, 2020
Tid:
18:30 - 22:00 CEST