Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

I Afton Damernas i Femdomträff

30 september, 2020 @ 18:00 - 22:00 CEST

Kvällens tema är slagredskap i verktygslådan och handlar således om floggers, paddlar, ridspön och allt annat du kan tänka dig att använda för att tillämpa fysisk åverkan på någon annan person. En inledande teoretisk genomgång av anatomi följt av vikten av att ta reda på hälsostatus på ens utlevnadspartner, allmänna tips kring sessionsbyggnad följs av praktisk genomgång av olika redskap.

För att få bäst och mest ut av kvällen medtag eget övningsobjekt som är komfortabel med att upplåta sin kropp för demonstration. Varje Domina bestämmer som vanligt givetvis själv om Hennes medhavda skall vara tillgänglig för demo av andra eller enbart vara för eget bruk.

SINGELUNDERGIVNA/SINGELBOTTOMS LÄS HÄR: OBS! Ensamkommande övningsobjekt som önskar ställa sin kropp till förfogande för fysisk åverkan (det kommer att bli märken) anmäler sig direkt till Morgana då det endast finns ett fåtal platser tillgängliga (först till kvarn gäller ej utan handplockning sker bland intresserade efter erfarenhet och tålighet)

Förtydligande: Det finns tyvärr ingen möjlighet att i kväll välkomna singelundergivna/singelbottoms som EJ ställer sig till förfogande som övningsobjekt.

Femdomträffarna är i 1:a hand till för nätverkande kvinnor emellan, i 2:a hand för utlevnad tillsammans med undergivna oavsett könstillhörighet, i 3:e hand finns träffarna till för att verka som ett mentorskap för Femdomintresserade kvinnor att lära av/med varandra och ges möjlighet till utlevnad tillsammans i kunskapslyftande syfte. OBS! Det finns inga som helst krav på att du som kvinna ska vara erfaren Domina eller ens praktiserande sådan. Du får gärna vara switch eller undergiven kvinna med Femdomfantasier eller tankar som vill ha ett inkluderande umgänge som låter dig växa på ditt sätt. Prova oss!

Det finns inget krav på att medverka vid föredrag/workshop/kvällens tema, Domina som bara vill komma och njuta av sin egen partner får gärna göra det och likaså är du kvinna självklart välkommen att bara prata/lyssna/umgås utan någon som helst utlevnad.

Våra träffar försöker att i möjligaste mån följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och därför är våra träffar begränsade till max 28 personer. Detta är i sig, med tanke på våra relativt små lokaler, trots att ett stort maxantal och vi ber dig därför att du vid minsta tecken på förkylningssymtom stanna hemma. Har du förbetalt din entré via swish, kan vi, när du har förkylningssymtom, flytta fram din inbetalning så att den gäller för ett senare tillfälle då du är frisk.

Med tanke på våra träffars popularitet ser vi helst att du förbetalar din entré så snart du har bestämt dig för att komma och vi kommer i vår tur att meddela via kalendariet på darkside när kvällen är fullsatt.

Anmälan för kvinnor och par görs till Sjundehimmelen (se länk ovan för att komma till profilen här på darkside) för att få den fyrsiffriga kod som behövs.

Entrén är 100 kr för medlemmar i föreningen Sjundehimmelen och 250 kr för icke medlem. Enklast med swish i förväg, annars kontant vid ankomst

I entrén ingår lättare förtäring (alltid ett vego alternativ) ange i din anmälan om du har några allergier. Ingår gör även kaffe/te, isvatten, kaka, frukt/snacks.

Kommer du direkt från jobb finns dusch och omklädningsrum.
Dina värdesaker och mobil låser du behändigt in i ditt personliga värdeskåp och du får även en egen låda med handduk och plats för din väska. På gården finns några gratis parkeringsplatser. Rökning sker utomhus.
Ev alkoholhaltiga drycker tar man själv med sig. Ingen försäljning av alkohol däremot av diverse fräcka underkläder (dock mest för herrar)

Detaljer

Datum:
30 september, 2020
Tid:
18:00 - 22:00 CEST