Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Femdomträff med speeddaiting

9 september, 2020 @ 18:30 - 22:00 CEST

Höstens Femdom på Sjundehimmelen blir annorlunda pga Covid-19 och för att trots allt möjliggöra för sökande att hitta intressanta nya partners/vänner/etc. ger vi oss in i dejtingdjungeln med en speeddejtingkväll.

Det blir första gången och fokus kommer att ligga på att få en trevlig, rolig, spännande och annorlunda kväll tillsammans. Vi som arrangerar vet inte riktigt vad som kommer att hända mer än att vi hoppas på att det skall bli lite pirrigt, några fjärilar i magen, en hel del skratt och mycket nytt kontaktknytande!

ETT  pass finns och du kan anmäla dig till det tidiga 19 till 21 eller det sena
.

Ett pass oavsett tid kostar 100 kr och betalas i förskott senast 7/9 via swish. Ingen betalning i dörren.

Det finns plats för max 10 Dominor/pass. Först till kvarn principen gäller. Kan du tänka dig att dela rum med en annan Domina vill vi att du anger vem annars får du ett rum för dig själv. Du får 10 minuter på dig med varje undergiven och du väljer helt själv vilka frågor du vill ställa, hur du vill intervjua och om du vill inspektera fysiskt eller avstå detsamma.

Undergivna har givetvis rätt att neka fysisk beröring/inspektion utan repressalier.

Under de två timmar speeddejtingen pågår får man möjlighet att initialt bekanta sig med max 12 undergivna.

För undergivna gäller att man får 10 minuter enskilt med varje Domina för att göra ett trevligt och gott första intryck och förhoppningsvis få kunna komma i fråga som eskort/kavaljer antingen till privata framtida dejter alternativt till höstens Femdomträffar.

Detaljer

Datum:
9 september, 2020
Tid:
18:30 - 22:00 CEST