Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Femdomträff ikväll

14 oktober, 2020 @ 18:00 - 22:00 CEST

Femdomkväll

Tema: CBT (kort för kuk och pung tortyr på engelska), workshop i kuk&pung bindningsteknik och teoretiskt föredrag som kommer att innehålla och handla om bl.aprostatamassage, mjölkning, strap-on och pegging. Tips och trix och glada tillrop samt hoppas vi (!) en härlig diskussion om ett objekt vi gärna ger stående (!) ovationer.

Föredraget börjar 19.15 men som vanligt är man välkommen från 18.30

För att få bäst och mest ut av kvällen medtag eget övningsobjekt som är komfortabel med att upplåta sin kropp för demonstration. Varje Domina bestämmer som vanligt givetvis själv om Hennes medhavda skall vara tillgänglig för demo av andra eller enbart vara för eget bruk.

Med tanke på våra träffars popularitet vill vi att du förbetalar din entré så snart du har bestämt dig för att komma och vi kommer i vår tur att meddela via kalendariet på darkside när kvällen är fullsatt.

Entrén är 100 kr för medlemmar i föreningen Sjundehimmelen och 250 kr för icke medlem.

Anmälan för kvinnor och par görs till Sjundehimmelen (se länk ovan för att komma till profilen här på darkside) för att få den fyrsiffriga kod som behövs. När du har fått din kod anger du dina fyra siffror när du swishar din entreavgift.

SINGELUNDERGIVNA/SINGELBOTTOMS LÄS HÄR: OBS! Ensamkommande övningsobjekt som önskar ställa sin kropp till förfogande för fysisk åverkan (ja, du måste ställa ditt kön till förfogande och ja det kommer att vara andra män närvarande) anmäler sig direkt till Morgana då det endast finns ett fåtal platser tillgängliga (först till kvarn gäller ej utan handplockning sker bland intresserade efter erfarenhet och tålighet)

Förtydligande: Det finns tyvärr ingen möjlighet att i kväll välkomna singelundergivna/singelbottoms som EJ ställer sig till förfogande som övningsobjekt. Inga blygisar idag tack! 😉

Femdomträffarna är i 1:a hand till för nätverkande kvinnor emellan, i 2:a hand för utlevnad tillsammans med undergivna oavsett könstillhörighet, i 3:e hand finns träffarna till för att verka som ett mentorskap för Femdomintresserade kvinnor att lära av/med varandra och ges möjlighet till utlevnad tillsammans i kunskapslyftande syfte. OBS! Det finns inga som helst krav på att du som kvinna ska vara erfaren Domina eller ens praktiserande sådan. Du får gärna vara switch eller undergiven kvinna med Femdomfantasier eller tankar som vill ha ett inkluderande umgänge som låter dig växa på ditt sätt. Prova oss!

Det finns inget krav på att medverka vid föredrag/workshop/kvällens tema, Domina som bara vill komma och njuta av sin egen partner får gärna göra det och likaså är du kvinna självklart välkommen att bara prata/lyssna/umgås utan någon som helst utlevnad.

Våra träffar försöker att i möjligaste mån följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och därför är våra träffar begränsade till max 28 personer. Detta är i sig, med tanke på våra relativt små lokaler, trots att ett stort maxantal och vi ber dig därför att du vid minsta tecken på förkylningssymtom stanna hemma. Har du förbetalt din entré via swish, kan vi, när du har förkylningssymtom, flytta fram din inbetalning så att den gäller för ett senare tillfälle då du är frisk.

I entrén ingår lättare förtäring (alltid ett vego alternativ) ange i din anmälan om du har några allergier.
Ingår gör även kaffe/te, isvatten, kaka, frukt/snacks.

Kommer du direkt från jobb finns dusch och omklädningsrum.
Dina värdesaker och mobil låser du behändigt in i ditt personliga värdeskåp och du får även en egen låda med handduk och plats för din väska. På gården finns några gratis parkeringsplatser. Rökning sker utomhus.
Ev alkoholhaltiga drycker tar man själv med sig. Ingen försäljning av alkohol däremot av diverse fräcka underkläder (dock mest för herrar)

 

Kommentarer

Inlägget måste hålla god ton och får inte innehålla personuppgifter. Den text du skriver in tillfaller Sjundehimmelen; Inlägget kan visas för andra i anslutning till denna avdelning och kan utan förvarning modereras eller tas bort av sidans ägare eller moderator.

Detaljer

Datum:
14 oktober, 2020
Tid:
18:00 - 22:00 CEST