Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Femdomkväll för alla

8 december, 2021 @ 18:30 - 22:00 CET

Årets sista Femdomkväll för oss på Sjunde (sedan återstår bara julefterfesten)
Samtidigt den första Femdomträffen som kommer att bli enligt “nya standarden”: Egen BDSM med medhavd partner, mingel med (eller utan egen partner) härligt kökshäng å kläderna på (alltid kläder på i köket) med gott att äta såklart! Skojliga samtal och goda chanser att möta nya vänner, tillfälliga leksugna sötnosar och om du har riktig tur kanske en bit kalorifri kaka utan extra kostnad! Helt enkelt mellersta Malmös coolaste Femdomgäng! 😉

Är du ny och blyg eller mest direktkommen från jobbet och i behov av att varva ner, ta en dusch och byta om? Kom redan 18.30 så hinner du både en rundtur i vårt lilla hus och en genomgång av de allmänna reglerna. Själva träffen börjar sisådär vid 19 snåret och det är sedan fri drop-in fram till 22.00 då vi tackar för oss och går hem.

Kvällens träff avslutas kl 22.00 🙂

Såklart ingår någon slags väldigt god kvällsmat inkl kaffe/te/vatten, snacks, godis, och god hembakad kaka (nästan helt utan kalorier)

Entréavgift: 300 kr för dig som inte är medlem i föreningen Sjundehimmelen.
150 kr för dig som är medlem i föreningen Sjundehimmelen.
50% rabatt för dig som är student/pensionär/arbetssökande

Att föranmäla sig är ett krav för att delta och föranmäler gör man genom att klicka på länken till Sjundehimmelens profil ovan, skriver ett mail där man berättar att man vill delta på Femdomkvällen 8/12 och som svar får man dels swishnumret dit man swishar sin deltagaravgift och dels får man en fyrsiffrig kod som man uppger vid ankomst + adress och vägbeskrivning såklart om det är fösta gången man hälsar på!

Detaljer

Datum:
8 december, 2021
Tid:
18:30 - 22:00 CET