Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

After Work för damer 18-23.30

23 oktober, 2020 @ 18:00 - 23:30 CEST

 

After Work 18.00 – 21.00 enbart för kvinnor* oavsett läggning(Top/switch/bottom/swinger/nyfikenpånåtannat(typ:anledningentillattdufinnspådarkside)

*du som har kvinna som könsidentitet (könsuttryck/kropp/juridik = oväsentligt)

Vad passar bättre efter en lång arbetsvecka än ett klassiskt after work? Den här kvällen träffas vi på Sjundehimmelen för att nätverka, äta gott, eventuellt ta ett glas av någonting medhavt, prata och diskutera, lära känna varandra “utanför” de vanliga Femdomträffarna (du behöver inte ha varit med på någon av Femdomträffarna för att vara med här, vi välkomnar alla sorters kvinnor på vårt aw)

Kvällen har inget särskilt tema och heller inte något föredrag utan det är umgänge med likasinnade som står i fokus. Prat, skratt och “lärakännande” kvinnor emellan.

Mats ställer som vanligt upp i köket och gör en av sina härliga, mingelvänliga plockbuffér och som alltid blir det något sött och syndigt till kaffet. I din anmälan skriver du om du har någon matallergi eller någon särskild preferens t.ex är vegan. Vet vi tar vi gärna hänsyn och ser till så att du kan äta gott hos oss. 🙂

Ev alkoholhaltiga after work passande drycker medtar var och en själv.

Utlevnadskväll med “Femdomförtecken” från kl 21.00 dvs Kvinnorna bestämmer. Vill du som kvinna inte bestämma så bestämmer du det. 😉

Från kl 21.00 – herrar som har fått en personlig inbjudan (av någon kvinna/det är medtag din egen partner som gäller) är välkomna att ansluta kl 21.

Förtydligande: Nej. Inga singelmän.

Anmälan: Maila här på darkside till Sjundehimmelen för att få din fyrsiffriga kod som du behöver till ditt personliga värdeskåp/väsklåda.

Entré: 100 kr om du är medlem i föreningen Sjundehimmelen (Medlem kan man bli för resterande kalenderår på plats för 300 kr) 200 kr för icke medlem. Swish i förskott eller kontant vid ankomst

Varmt välkommen!

Ps. Är du kvinna och inte tidigare varit “på Sjunde” är det här ett alldeles ypperligt tillfälle att komma och bekanta dig med huset, lokalerna, stammisarna, kakorna(!) och inte minst alla fantastiska kvinnor som gillar att hänga med oss.

Detaljer

Datum:
23 oktober, 2020
Tid:
18:00 - 23:30 CEST