Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

BDSM träff ute vid brasan

1 maj, 2021 @ 14:30 - 17:30 CEST

Dagen till ära välkomnar vi ditt hemmagjorda demonstrationsplakat som du tar med dig och placerar i “gör din röst hörd rabatten”. 😉

Vi inviger även “BDSM Skålen” där du anonymt (om du vill) kan lägga din fråga, fundering eller önska valfritt diskussionsämne för våra kommande BDSM snackisar/sociala träffar. Vid varje träff drar vi sedan ett antal lappar ur skålen och voila! Det lär aldrig bli tyst igen. 😉 Som om det skulle hända? 😉

Vi har fått låna en lyxig extrastor “eldkorg” och kring den sprakande elden kan vi sitta några stycken (max åtta) åt gången, samtala och fika på dagens hemmabakta, kalorifria kakor.

Fika kostar 50 kr, då ingår Dagens soppa samt kaffe/te, vatten, kakor, godis och frukt.

Vill du inte fika går det bra att bara komma och umgås kring elden (ja, det är gratis och du behöver inte ens medlemskap i föreningen).

Tänk dock på att det är föranmälan till Sjundehimmelen här på darkside som gäller! Vid för många anmälda kan vi inte genomföra eventet på ett coronasäkert vis och därför är det mycket viktigt att du både anmäler dig och avanmäler dig i god tid! Tack för din hänsyn!

Obs! Detta event är utomhus. Klä dig efter väder och ta gärna med dig egen filt och ev campingstol. 🙂

KinkyPS! Vi uppmuntrar användandet av alla slags munskydd som gör våra event säkrare inkl. heltäckande latexoutfit och gasmask. 😉 Tänk på att det kan bli kallt.

KinkyPS2! Nejnejnej. Ovanstående är ingen dresscode. Klä dig varmt! Klä dig precis som du vill eller klä av dig om du hellre vill det.

Välkommen önskar Mats och Morgana

 

Detaljer

Datum:
1 maj, 2021
Tid:
14:30 - 17:30 CEST