Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

BDSM på onsdagar

29 juli, 2020 @ 18:30 - 22:00 CEST

Kvällens tema kommer på begäran att handla om switchandets när-var-hur? Är alla switchar innerst inne? Kan man “prova på” “andra sidan” utan att bli switch? Måste man vara 50-50? Kan man switcha med en och samma partner? Måste man bestämma sig för vilken roll man ska ha innan man börjar eller går det bra att byta mitt i? Kom och diskutera. Kom och lär oss hur du ser på saken! Berätta för oss hur det funkar för dig!

Nu snackar vi BDSM!

Varje onsdag under sommaren äts det snacks och snackas BDSM på Sjunde med huvud, hjärta, knä och tå. Typ. Grunderna. Praxis. BDSM etik. Etikettsregler på scenen respektive privat. Hantverket. Redskap och verktyg. Psykiskt. Fysiskt. Anatomiskt. Do’s and don’ts. Varje gång blir en smältdegel av det som deltagarna är mest intresserade av och funderar kring.

Som ciceron och teoretisk färdledare finns Morgana på plats och delar med sig av sina erfarenheter, misstag, tankar och känslor.

Träffen lämpar sig för dig som vill diskutera i grupp med BDSM som röd tråd och nav. Passar alla läggningar, kön och åldrar.

Som vanligt följer vi folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer
Ute om vädret vill
Lätt att äta och dricka
entre 100 för medlem 150 övriga
Deltagarna sätter regler och innehåll

Anmäler dig gör du till nicket Sjundehimmelen här på darkside. Som svar får du en fyrsiffrig kod som du berättar vid ankomst.

Ps. Det går även bra att komma och roa sig med sin partner på egen hand utan att delta i snackisen. Föranmälan till detta ett absolut måste då det endast finns 2 rum för ändamålet under kvällen. Resten av huset används till snackisen.

Detaljer

Datum:
29 juli, 2020
Tid:
18:30 - 22:00 CEST