Posted On 28 augusti, 2019 By In Dagboken, Medlemsinfo With 672 Views

Tjejträff på sjunde med fullt hus

Igår hade jag den stora glädjen att få hålla i en tjejträff på Sjunde Himmelen här i Malmö.
Min bakgrund inom både BDSM och swingers, mitt kontaktnät och mitt civila jobb som guide och föreläsare, plus att jag hållit i tjejträffar förut, gjorde att jag blev tillfrågad och jag tackade förstås ja eftersom jag vet att det finns ett stort behov för tjejer att få träffas och prata.

Inbjudan hade gått ut i många olika kanaler som Facebook, Kik, Darkside, Lustkammaren, Sjundehimmelens egen hemsida och dessutom ryktesvägen, så det var en brokig skara tjejer som dök upp. Jag hade inte bestämt något tema för kvällen utan tanken var bara att vi skulle prata fritt, dela erfarenheter och lära känna varandra, men under kvällen utkristalliserades ändå ett tema – att lära sig vad olika begrepp står för.

I gruppen hade vi dominor, undergivna, swingers, hot wives, 24/7-förhållanden, rookies, unga, äldre och faktiskt några som aldrig provat på det ena eller andra men som var väldigt nyfikna. Alla skötte sig utmärkt och respekterade varandra, så det blev aldrig några små privata grupper som satt och tisslade för sig själva, och de som hade ordet fick konstruktiva och intresserade frågor. Det knöts väldigt många nya kontakter den här kvällen, och det var flera stycken som på stående fot anmälde sig till nästa tjejträff. Jätteroligt!

Vi passade också på att få en rundvisning i lokalerna, och Mats berättade lite om aktiviteterna där. Dessutom bjöd han på en mycket god kycklingsallad under kvällen.

Efter några sena avhopp (troligtvis pga värmen) blev vi totalt 19 stycken, och det var nog ungefär max vad som fungerar. Dels för att lokalerna är små, men också för att det helt enkelt inte är hanterbart med för många om det ska bli givande för de som är där. Så vi sätter en gräns på max 20 i fortsättningen också.

Nästa tjejkväll blir den 17/9, och då är temat fotografering. Hur ska man göra för att få fina erotiska bilder av sig själv? En duktig och van erotisk fotograf kommer och berättar dels om hur man kan ta egna bilder och vad man ska tänka på då, men också hur en fotosession med en ”riktig” fotograf går till. Det kommer också att finnas möjlighet under kvällen att ta några snabba bilder, så ta med er någon fin outfit att byta om till om ni är intresserade av det. Det har redan kommit in en del anmälningar så vänta inte för länge om ni vill vara med.

Träffen därpå 8/10 kommer att handla om rep – genom gång av olika rep, säkerhet, hur man knyter, vad man ska tänka på – och sedan får alla som vill prova på att binda och att bli bundna. Det kommer att finnas rep till försäljning. Ingen dresscode, men det är bra med någorlunda kroppsnära kläder (t ex träningskläder) för att det ska gå lätt att knyta. Vi har redan fått in många anmälningar dit också, så det kommer nog att snart bli fulltecknat.

Anmäl er via mail till sjundehimmelen.se@gmail.com, så ska ni få en entrékod i retur. Har ni inte fått koden inom ett par dagar efter anmälan så hör av er, för då har nånting fastnat på vägen. Viktigt är också att lämna återbud i god tid om man får förhinder, så någon annan kan få platsen. Det fungerade också alldeles utmärkt igår.

Jag hoppas ni tjejer som var med igår hade lika trevligt som jag. Jag ser redan nu fram emot nästa träff! 😊

 

KattenFreja

About

Leder och sköter Sjundehimmelen i malmö sedan snart 13 år. Seriöst arbetande för medlemmarnas bästa och vill bara ha medlemmar som visar full respekt för alla som deltar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet