Posted On 8 september, 2015 By In Okategoriserade With 1234 Views

Söndagen som Gud glömde

Men nu är han igång och skriver kryptiska rubriker. kan inte den där människan vara som andra och hålla sig till sanningen. men snälla nån detta var ju sanningen. har aldrig i mitt vuxna liv fått uppleva något som denna söndag. Jag lovar! Först fick jag celebert besök av en kvinna som fått allt och lite till av de goda makterna.Ett litet näpet stycke kvinna med läder lack och ryschiga fladdrande sjok. Du skulle sett henne så läcker hon var tänk vad de kan åstadkomma på andra sidan jordklotet.Och som vanligt var hon i högform.Hade inte skickat upp två tidiga killar innan ångvisslan satte igång först hon och sedan killarna. Men tänk att killar kan låta så mycket när de blir exalterade!!!!.chokade men lättade vinglade de ner från övervåningen och bara en hel citron hade tagit bort leenden från deras läppar.Tur att vi redan hade fyllt på med mera lammkött till asisatiskan, ja jag får väl erkänna att det slank med en ochg annan bagge också, men i det stora hela så blev dekokten bra och hon fick njuta av alla handa slipprigheter både högt och lågt.Timmarna gick och sedan skulle vi Chilla. Men du vad är detta för uttryck. Din generation vet då baskemig inte vad det är. Tyst med dig det har jag läst på nätet och det tyckte jag kändes lite modernt! alltså Chillade vi efter 14.30.det kom det ena paret efter det andra och lärt sig väl smaka av 7 sorterskakor. den där mats är då rent eländig att sprida kalorier och övervikt om kring sig, så det så. men med bullar så runda och mjuka som det vackraste kvinnobröst, vem f-n kan låta bli att börja bita i dem och låta sig väl smaka.Men kaffestunden blev då inte lång skall jag be att få berätta. nej du Ropet skalla sex åt alla! eller nåt sånt och så försvann alla som egyptens gräshoppor från köket och lämnade lilla mig alldeles alldeles ensam.Men sen lät det skall jag berätta, så mycket sköna ljud från de övre regionerna.Jag får jag gräva djupt i minnet för att komma på något liknande..Våra besökande damer och par var då inte direkt buskablyga. Nej du naknare än ett nyfött barn blev de snabbt, Jag kikade under trappräcket så jag såg att det var så.Alla de sköna lekarna och de kära lekande fortsatte och fortsatte och hade jag inte kommit upp i pyjamas för jag var dötrött, så tror jag att de hade hållit på fortfarande

About

Leder och sköter Sjundehimmelen i malmö sedan snart 13 år. Seriöst arbetande för medlemmarnas bästa och vill bara ha medlemmar som visar full respekt för alla som deltar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet