Posted On 22 december, 2019 By In Okategoriserade With 644 Views

Seniorer i Skåne nu borta från BC även Klubb Adam

Som alla andra säger vi det samma att vi är nu borta från BC och har inga skrivrättigheter och kallas för svartlistad

Tydligen är ägaren på permis från ……… och kan röja bland folk

Alla ni 1000 tals som känner oss vet ju att vi jobbar seriöst för att driva vår förening för medlemmarnas bästa

BC har under de senaste åren inte visat prov på Seiös Framtoning och vi har många vänner som alla känner en frustration över att bli utkastade utan att få komma till tals

Använd vår hemsida här eller KIK sjundehimmelen så när du oss alltid

Hälsningar Styrelsen

About

Leder och sköter Sjundehimmelen i malmö sedan snart 13 år. Seriöst arbetande för medlemmarnas bästa och vill bara ha medlemmar som visar full respekt för alla som deltar.

2 Responses

 1. Jag betackar mig för er förenings medverkan på BC framöver. I vilken form det än må vara, ni verkar ju ha lika många ”klubbar” som medlemmar.

  • Vi får tacka för att du äntligen tog dig tid att svara Kors i taket!
   Vi hade inte haft flera konto på BC om du hade skött ditt jobb som du skall och inte varit frånvarande i långa perioder.
   Men med flera personer som har fått härja fritt och sprida lögner om föreningar och medlemmar och du inte tagit itu med problemen så är det faktiskt ditt forum som fördärvat en för övrigt bra sida som fungerat under många år och skänkt stor glädje.
   Vi på Sjundehimmelen i Malmö som funnits i 13 år med eget konto hos skatteverket och medlemsägd med både kort och svisch betalning tror vi oss stå över att vi är en liten verksamhet. Eget hus med just nu 450 betalande medlemmar så tror vi oss fungera och verka för att befrämja sund och trevligt swingersliv.
   Vänlig Hälsning Styrelsen genom Mats och Thomas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet