Posted On 15 januari, 2018 By In Okategoriserade With 1202 Views

Saxat från BC bevis på förfall läs och begrunda om du skall använda dem

Tråkigt att komma tillbaka till forumet efter en tids frånvaro och se att forumet börjar hamna i samma nivå av skötsel som resten av bc. Det ser ut att finnas 4 moderatorer plus webmaster som ska sköta forumdelen. Dessa har tidigare verkat lagt både ganska mycket tid och engagemang på detta glädjande nog. Även om vi inte alltid hållit med om fattade beslut så kan man inte säga annat än att de la energi på sitt modererande förut.
För ett antal dagar sedan anmälde jag en tråd här i forumet som hade blivit låst och rensad på ett uthängt profilnamn i inläggets text men som av en miss hade kvar den uthängda profilens namn i själva trådrubriken. Trots det har trådrubriken inte redigerats än.
Det fick mig att haja till då det tidigare aldrig tog mer än någon timma eller på sin höjd några innan moderatorerna agerat på anmälningar. Att supportärenden lämnas obesvarade av webmaster, som är den enda som sköter den delen, på medlemsdelen är ju inget nytt men att forumet verkar gå samma öde till mötes är för mig nytt och känns väldigt tråkigt. Ytterligare ett tecken på att sidan är på väg mot ett slut. Känns som att det enda som saknas för att sista spiken ska slås i är att ett likvärdigt gratisalternativ dyker upp. Hoppas att webbis orkar ta sig i kragen vad gäller hela sidan innan dess och att han ser till att moderatorerna får ny kämparglöd i att sköta forumet.
De utsedda moderatorerna har själva skrivit inlägg senast:
12/4 2015 Hot_n_sweet (att denna profil alls står kvar som moderator säger ju en hel del efter så här lång tid)
25/6 2016 Tveksamt (kom tillbaka – vi saknar dig fortfarande)
27/8 2017 Webmaster
24/11 2017 Pickles (har du slutligen gett upp – du höll ut länge)
1/1 2018 Sex on four (två veckor är rätt lång tid om det här är den enda av moderatorerna kvar – känns som att laglösheten är som beställd inom snar framtid).
Beklagansvärt! Hur upplever ni andra att det här har påverkat forumet. Märker ni av det? Blir det rättvisa bedömningar när bara en ska bedöma alla frågor (eller på sin höjd två)? Bedömer moderatorn som är aktiv själv anmälningar som är gjorda på honom själv av andra nu (tidigare var det ju en big no no)? Ytterligare tanka i ämnet? Har ni, liksom jag, slutat betala på grund av försämrad service? Vad skulle få er att bli betalande medlemmar igen? Behöver webbis förbättra sidan eller tror ni att han kommer att kunna fortsätta håva in storkovan så länge det finns kåta personer som är villiga att betala åtminstone i perioder för att de är desperata nog?

About

Leder och sköter Sjundehimmelen i malmö sedan snart 13 år. Seriöst arbetande för medlemmarnas bästa och vill bara ha medlemmar som visar full respekt för alla som deltar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet