Posted On 23 mars, 2019 By In Dagboken With 768 Views

Pang i Bygget blev bättre än bäst

Nu är det tidig morron, jag är igång med andra maskinen tvätt huset städat och bytt överallt 3 maskinen disk igång och mitt leende på läpparna vill inte gå ner! Nej tur att du har öronen synliga för annars hade munnen gått runt huvudet. Tyst nu lilla människan och stör inte författaren  som försöker berätta vad som hände igår Författare pyttsan heller möjligen en dålig kiosknovellist! Men var tyst nu så jag får berätta om gårdagen för mina läsare! Tack Tack tack alla ni som var med igår. Jag har inte ord! Det var den största lögnen idag . Du är ju en ordbajsare och riktiga författare skäms att läsa vad du skriver.  Tyst nu det är jag som har ordet. Går kvällens Pang i bygget går nog till historien ! Så mycket folk så många glada deltagare och så mycket sköna människor som släppte loss i alla rum och överallt. Jag hade på eftermiddagen lagt de sista händerna på alla blommor i vår vårfina trädgård, varit ute och handlat de sista ostarna och fått huset helt i ordning igen efter de flera par som varit på besök de senaste dagarna och lånat våra rum. Städningen är numera ett minne blott! Du har då aldrig varit något ljushuvud med att städa. Nog sett när du lyfter på salongsmattan och soppar skräpet under !!!! Nej du jag är nogran, men vi har fått en snabb ettrig ordningsam liten DAME som kommer hit och hjälper till så den gamle för lite avlastning. Ingen som kan sopa ut den där gamle då ” fniss ” Visst hade vi fått några avbokning som ofta händer men vår bokningslista var ändå full och så finns de de som kommer i sista stund och frågar på plats. Först kom några par och dom strålade ikapp med alla våra levande ljus medan dom redan hade träffats och gamla minnen började dryftas. Snart var det knökefullt i salongen och bara hjärterum gjorde att det blev stjärterum.Alla jublade över allt vacker och gott som stod uppdukat i köket 7 sorter ostar några mer exotiska än andra 4 sorter knäckebröd varav flera var för glutenallergiker och sedan sneglade man bort mot gottebordet och alla damer snörpte på munnen när herrarna började lassa på, för vem vill ha onödiga kalorier en sådan här kväll. Så fortsatte det att strömma in folk och vår Wagnerfantast han äntligen glömma sin Flygande Holländare för sin vackra lilla skuta som satt övergiven här och väntade på honom. Långt innan vi brukar bryta upp för att det blir ” så varmt i lokalerna ” så startade alla kära lekar på övervåningen. Tänk dig att allt var upptaget direkt med gungor bänkar himmelsäng och sängar massagebord och stora duschrummet, ja det var en fröjd att se och höra allt. Singelkillarna började anlända och dom blev snabbt upplockade av våra par i extra allt action.

Så ringer det på dörren och en dam ny okänd rödkindad med lockigt svallande hår och totalt okänd ålder trippar in. ÄR DET HÄR MAN SKALL VARA ? Vem är du frågade den mer än nyfikna värden. Jag kommer från Paradiset och vill prova ett ännu bättre paradis. Jag fick inte vara hemma ikväll då det visst skulle bli nån slags offerriter och inlemmande av ung manlig oskuld som skulle testa livet allvar och prova det som vi alla gör så ofta. Jag är nervös sa den lille vackre och skakade som ett asplöv. ÄR DET FARLIGT HÄR? Inte mer än vanligt svarade flera som just då var i köket och fyllde på sockerbehovet. BRA FÖR NU SKALL JAG VARA MED OCH PROVA ER HÄR! Snabbt kollade jag upp vilka som var i rummet och ser genast att en ung stilig massör är utan jobb och kan sättas i arbete. Skickar in dem i ett rum och då slog det gnistor skall ni veta.Folk höll upp med vad de gjorde och halsar spändes för attse och höra och öronen blev stora som dassalock på vissa herrar när väljuden strömmade ut från rummet.

Så ringer det igen och utanför står en vacker välväxt kvinna med mycket energi stort brett leende och vidhängande hypernervösa transa som var ute för första gången. Ett udda men ack så charmigt par,Dom hamnade direkt i centrum och så fick våra två transor dryfta alla livets problem med ostyriga peruker som glider på sned och lösbröst som lever ett eget liv och flyttar sig maskor på nya strumpor för naglarna är för långa m.m

Övervåningen gick nu inte att komma upp på och där var det varmt, för inte så att säga hett. Vilka njutare. Tror att i kväll hade alla hamnat hos oss trotts att det finns så mycket annat man kan göra en alldeles alldeles vanlig lördag men helst vill man ju hamna i Sjundehimmelen och få njuta med både änglar och demoner.

About

Leder och sköter Sjundehimmelen i malmö sedan snart 13 år. Seriöst arbetande för medlemmarnas bästa och vill bara ha medlemmar som visar full respekt för alla som deltar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet