Posted On 26 mars, 2017 By In Dagboken With 2503 Views

Mixkväll med GB blev en megahit

Nu halv ett efter kvällens fantastiska träff med 4 par och 2 unga singeldamer samt nära 35 killar så kan vi inte säga annat att Sjundehimmelen är bäst igen.Vår ljuvliga dam från Asiatiska nejder fick så mycket uppmärksamhet att några damer tyckte att skall hon ha allt! Men efter en skön kompromiss så fick alla sin beskärda del av kvällens orgier.Jag tror knappast att vi haft en hetare kväll med mer sköna sexiga deltagare, så trotts nättroll fakeade insändare och annat skit från Bunkeflostrandaren, så är det bara att erkänna att en stark klubb med aktiva medlemmar håller ihop i både vått och torrt. tror ni det var torrt ikväll fontänorgasmer i kaskader det var bara en del av allt som hände.Vi ses snart igen alla trevliga medlemmar. Och tack alla ni 17 som betalde medlemsavgift och vill fortsätta delta på våra träffar.

About

Leder och sköter Sjundehimmelen i malmö sedan snart 13 år. Seriöst arbetande för medlemmarnas bästa och vill bara ha medlemmar som visar full respekt för alla som deltar.

One Response

  1. Vill tacka Mats för allt hanns arbete att ordna denna mix och gangbangkväll trots alla mogångar på sista tiden,vill också tacka alla härliga killar för en kanonskön kväll hoppas vi ses igen //swingar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet