Posted On 23 maj, 2019 By In Dagboken With 752 Views

Madam Ninotchka gjorde intryck och avtryck

Ibland vet man inte vad som händer när man börjar en träff. Vet han någonting alls egentligen.Nu skall lilla människan vara tyst och inte störa mig när jag skall till och berätta om träffen.Berätta ??? sprida en massa lögner tror jag mer det blir. Inte snällt sagt då jag alltid håller mig till sanningen och inget annat än sanningen. Så här var det i alla fall igår på vår lunchträff.Inte många anmälda bara en dam som oftast hellre njuter av maten än av avskalade karlar. Hon kom och en man till och båda berättade att de sett en dam som irrade lite oroligt omkring utanför huset. Kanske var det tänkt att hon skulle komma in frågade de. Nej jag har inga anmälda sa jag då det plötsligt ringde på dörren. Utanför står en slank ypperlig dam rödlätt vacker och blåa lätt frågade ögon, är jag rätt? Rätt för vad då sa jag då jag oftast är van med Sjunde adventister mormoner och tavelförsäljare som ringer på dörren. Beror nog på sa jag vad ni söker. Jag vill hamna i Sjundehimmelen? det vill nog de flesta sa jag men förstod så klart att hon ville in. Vår andra dam som är van att styra och ställa tog hand om den nya och visade runt i huset. Jag sa direkt var försiktig med kvinnan hon ser lite skör och alldeles alldeles nybörjare ut. Då blev det som en egyptisk folkvandring in i huset. En den ena efter den andra dök upp som hade sagt att om mormor inte fastnade i mangeln igen skulle de komma . Och den andra mannen hade pratat om sin katt som ev skulle föda hundvalpar. och en som precis undsluppit det svarta hålet som finns på gatan utanför och där folk totalt försvinner, han hade kravlat sig upp och ville nu vara med och ha lunch. För ni tror väl inte att det är något annat som vi gör här. Äter dricker kaffe och löser värdens alla problem. Om det mot förmodan skulle hända något annat så är då inte jag upphov till detta. Herrarna kände sig nog varma för de lättade på kläderna och tog på sig allehanda färggranna höftskynken för att ine svettas ihjäl. Pajer kaffe sallader kakor allt försvann i ett nafs innan  damerna kom ner för trappan. Jag sa lite försynt att ta en kopp kaffe så kanske du vill gå hem sen. Hem är du galen var kan jag klä om.! Vi visade henne till rummet som också var fullt av av och på klädande herrar. En dam!!!!! ögonen stod som små råttpittar på flera av dem och så blev det en vandring upp. Grabbar ta det lugnt detta är en ny besökande dam och hon måste få känna in huset. Känna in!!!!!!! Grabbar det var en underskattning av Ninotckas förmåga. Övervåningen började låta som en skog med parningsläten från alla håll. Det lät då inte som vanligt konversation och strax kom en man glidande ner för trappan med leende på läpparna och handen över familjelyckan. Herre min ge vilken dam och tömmer både mig och resten av killarna. Hon är otrolig…. Strax efteråt kom en av häradsbetäckarna ner och sa men vad har ni hittat denna ljuvliga skapelse. Hon slår ju allt vi haft här på åra vis. Vi får nästan gå tillbaka mot förra seklet innan vi hade en så kvinna som vill allt med oss alla. Killarna knäade ner för trappan åt fruktsockerpiller i massor tömde läskeblaskeflaskorna grävde djupt ner i godisskålarna för att få mer energi för hon ville ju ha mer. La ut ett SOS på kik och då fick vi lite nödhjälpsarbetare som kunde ge henne extra allt. Träffen skulle sluta 15 men kvart över 5 kom hon lyckligt ner och sa detta var det bästa i mitt liv. Hit kommer jag igen. Och så slutade Madam Ninotchkas första äventyr hos oss.

About

Leder och sköter Sjundehimmelen i malmö sedan snart 13 år. Seriöst arbetande för medlemmarnas bästa och vill bara ha medlemmar som visar full respekt för alla som deltar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet