Posted On 19 februari, 2020 By In Dagboken With 211 Views

Invasion på härligt sätt

Många år har gått sedan vi startade en liten verksamhet i Göteborg jag och min exfru. Du mats är det där sant ??? Men det vet du väl lilla människan att jag varit gift 2 gånger. Du mats det där får du ta med GUD Fader för inte ens han vet om du talar sanning. Tyst nu lilla människan och stör mig inte när jag skall försöka berätta för våra läsare om allt underbart som händer här just nu. Är det inte bara i din fantasi???? Tyst nu annars åker du ut. HM kanske vore bättre än att lyssna på dig…………… Jo så här var det I Söndags invaderades huset av underbara glada söndagsledig människor.Vi hade ett av våra populära event som kallas Sköna Söndag. Du är bra på att knycka andras namn och ideer Mats. Det där var Marlena Ivarssons ide på 80 talet, fast där lever väl du kvar ännu?????? Tyst! Sköna söndag är en orgie i mat så jag gillar att åstadkomma svenska traditionella rätter och laga allt från grunden. Vi har haft både slotts stekar svenska gödkalvstekar som kåldolmar och mina berömda köttbullar. Jag gillar att laga mat och då folk oftast lär sig att boka i tid så går det att planera och laga så alla blir mätta. Men inför denna dag hade vi fått ett dekret från en av våra kungliga! Ja ha nu skall det användas ord igen som man får slå upp på gogel för uppslagsböcker äger väl du inga ? Betyder att en Drottning innom Gang Bang ville göra ett nerslag hos oss i Lilla malmö. Damen importerad som hennes man brukar säga och med högst sneda ögon är ert kärt och mycket välkommet inslag i gatubilden hos oss. det hon kan göra med killarna det går inte av för hackor och det som blir kvar av dem är bara att skrapa upp efteråt. Så många uttröttade leende ålderdomshem har jag sällan sett. Killarna kunde knappt klä på sig så utpumpade var de efter damens intensiva genomgång av deras lekamen. Vi hade denna gång lagt träffen i rummet nere då övriga huset var i full gång med andra # gymnastiska # övningar. Här kramades och pussades på löpande band. Att någon försökta få igång gungan på högsta varv ja det hörde vi ner opå första våningen, och ingen madrass var torr efter alla orgier, Tur att vi klätt alla med avtorkningsbart galon tyg. Kanske bättre torka av dig Mats efter allt skroderande du gör här………….Kvällen blev en dundersucces med 48 besökande och sa jag att vi serverade ugnsstekt ungtuppar med garni? Men sedan kom måndagen och ett GB med en blond kvinna som fått alla former på rätt ställe. trotts blåsten som skakade huset kom paret och skakade om våra killar som vågat sig ut.Tur att vårt hus är ljudisolerat för annars hade vi fått konstapelbesök för några av våra sköna killar har en förmåga att uttrycka sina orgasmer som krigets Hesa Fredrik och halva malmö blev varse att nu är det något på gång. Sa jag att det stannade två bilar utanför som reagerade på de höga härliga avgrundsljuden????

Tisdagen kom och vi hade satt in en extra killträff. Många undrar om vi inte gjort fel som lämnat BC men inte alls säger jag då folk lärt sig att se på DARKside och QX samt vår egen hemsida om vad som händer här, och vissa dag är över 100 inne och läser på våra sidor. Killträffen blev så där skönt avslappnad som vi gillar och man dök upp med arbetarställ motercykelkläder vinterjackor och en och annan vindsäker parkas. Kastade sig in i ormgropen på våning 2 och sedan körde man så det rykte. Vad de gjorde??? sånt vet jag inte alls då jag är uppfostrad i ett kloster och har bara bibeluttryck och läsarsånger på min repetoar, men jag hörde av dem som kom ner att det var så här man gjorde. Om jag måste gå upp där uppe slår jag alltid blygt ner mina bruna ögon och knäpper händerna när jag går förbi. För inte är väl detta hus syndens nästa????? Där slog du huvudet på spiken skulle inte hjälpa med 100 Ave maria för att rena denna syndiga håla. Luncträffen tog slut och sedan skulle tyskan komma. En dam som jag trampat på tårna vid första annonseringen då hon skulle ha GB. Den här mannen är lätt disträ ibland och har ett teflonminne. Vissta hade jag hört hennes ålder, men i annonsen blev det dam Zornstorlek 50+ jag tänkte bättre än att skriva runt 60. Argt kom ett mail du jag är inte mer än 42………………. Fattar du nu att jag borde på till Spec Savers……..Damens killar kom i horder och nu blev det åka av skall du veta. Jag var tvungen att spela Tjajkovskijs 1842 med alla pukor och kanonskott och trumpeter för att överösa de intrikata men spännande ljuden. Tro det om ni vill men denna kväll blev ytterligare en stjärna på Sjundehimmelen.

About

Leder och sköter Sjundehimmelen i malmö sedan snart 13 år. Seriöst arbetande för medlemmarnas bästa och vill bara ha medlemmar som visar full respekt för alla som deltar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet