Posted On 4 augusti, 2019 By In Dagboken With 422 Views

Huset fullt med Drottningar och drönare

Igår skulle vara en sån där ganska ordinär och vanlig lördag. Så nu vill han ordförvrängarfabuleraren uttrycka sig igen ! Kära lilla älskade människa räcker det inte att förstå att det finns ett behov för folk som inte är här att få veta vad som händer bakom de fördragna gardinernaNattsvart är det alltid här skall jag be om att få berätta. Tyst nu och låt Farbror Mats få säga sanningen och inget annat än sanningenDet där håller inte i en domstol Pucko! Tyst nu. Jo det var en sån där alldeles vanlig lördag i Augusti, det som benämns kvällar med Ålamörker av dem som fiskar. Dagen hade varit varm nästan intill kvav men vi visste ju att det skulle komma mycket folk idag då vi hade tre olika arrangemang hos oss. Knullfester !!! Stopp där lilla människan vi tar inte sådana fula ord i vår munNej men jag vet annat han tar i sin mun och det är då absolut inte bättre FNYS!!!! Nu åker du ut om du inte är tyst. Tänk er alla att ni står utanför en bikupa. Massor av bin springer ut och in och gör sitt jobb. Och lite så var det här med full action. I huset var en väntande drottning inne och fick all den uppvaktning som förväntades. Bara det att våra drönare inte dog efter sina parningslekar hos drottningen utan kom ner utslagna utsvultna och vi var tvungna att fylla på med sötsaker och honungsvatten för att de skulle orka en gång till.Dammet yrde från övervåningen när lekarna satte igång i kupan och det svärmades och det hånglades det smektes lektes och drogs en och annan bi historia.Drottningen var i sitt esse och lät sig mer än gärna bestigas av de ivriga drönarna och arbetsbina. Kupan surrade av rykten och någon hade hört att det var en ny drottning på väg in. Med hedern i behåll seglade den första långa fina orientaliska drottningen ut och mötte i trappan ett mer distinkt fruntimmersdrottning från Lilla London.Ett lätt avvägt nick utbyttes mellan damerna och så tog den första bidrottningen sitt pick och pack med sig och lämnade den surrande kupan.

Ja ha ja nu är jag här igen sa Yrvädret och intog sin lätt drottninglika position, nu skall här fejas sexas och pollineras! Hennes sköna jovialiska manliga gammelbi släntrade efter med 8 stora väskor upp för trappan till det lilla kärleksnästet. Här kunde historien slutat om inte Arbetar bina hade skyndat sig och kommit i tid, men på plats var en ståtligt lätt skäggigt bi från Fjärran Östern och Kurdistans slätter. Den gadden var inte att leka med fick vi höra efteråt. Snart fylldes det på med ivriga drönare och de sköna parnings scenerna startade igen och allt fick en upprepning fast denna gång lät det mer intensivt. Så du sitter och tjuvlyssnar på de besökande gästerna Mats! Nja inte lyssnar men det gäller ju att hålla sig uppdaterad om man skulle behöva hämta fram fler bin om drottningen hade hamnat i nöd!!!?? Glädjetjuten smågnabbet sexlekandet hördes rejält ner och vi som då höll på i köket kunde stänga av Tv och radioapparater för underhållning fick vi ändå, även om man hellre skulle vilja delta än att bre Wraps till kvällen fortsatta äventyr.

När klockan slog nio så strömmande nästa omgång folk in i huset. Långa korta stora små ljusa mörka runda och utdragna påklädda avklädda inslagna och senare också utslagna. Härligt glada människor som varit på stranden under dagen och nu både deoderantat sig och splaschat parfym både här och där.Som vanligt börjat allt i köket där man presenterar sig och småpratar träffar både nya och gamla vänner. Nej här skall vi inte förnöta vår ungdom sa Yrvädret och drog sin leende gubbe upp för trappan. Efteråt kom det flera och så var festen igång igen. Vid halvlek åt man lite smått och gott och mannen ritade två rejäla uppmaningar på akterkastellet på yrvädret. Ta! på ena skinkan Här Tack ! på andra och så skrattade alla när hon lyfte på särken och visade vad hon ville. Har ni sett lämmeltågen i Norrland. Här var det likadant alla reste sig och följde glatt med att inleda kvällens skinkparad! Timmarna gick och många hade besökt oss och haft en härlig kväll i glädjens tecken. Varmt var där aldrig då våra 5 AZ fick bekänna färg men alla uttryckte sin glädje åt att vi var så förutseende och skaffade AZ för våra gästers trevnad.När klockan var 3 i natt hamnade värden i snarkofagen och sov gott efter ännu en lyckad kväll på Sjundehimmelen.

About

Leder och sköter Sjundehimmelen i malmö sedan snart 13 år. Seriöst arbetande för medlemmarnas bästa och vill bara ha medlemmar som visar full respekt för alla som deltar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet