Posted On 12 mars, 2019 By In Föreningen, Medlemsinfo With 267 Views

GangBang med filminspelning den 27 mars

Så kommer en av produktionsbolagen som gör privata porrfilmer hit för att spela in ett gang bang på plats. Onsdagen den 27 mellan 12-16 är de på plats och damen i centrum är 40+ sköna former åt Zornhållet glad sprallig och njuter av mäns uppvaktning. Hon söker dig som kan prestera i grupp låta henne få suga och njuta och uppleva att du är en sprutglad man

Inget analt men gärna en skön dubbelmacka med rätt killar. Du är mellan 22 till runt 50 och kan komma gärna många gånger.Bara kända tidigare besökare kommer i fråga och vi kommer att välja ut hingstar som ger henne allt Filmning är inga ansiktsbilder eller synliga tatueringar och du går gärna vara maskerad .Men allt kommer att maskas så inte personer blir igenkända .Det kommer en sugslyna manlig hora som slicka upp all sperma tar wet och ger dig extra njutning om du vill till man också att finnas med och i så fall kan han hålla era stånd igång till nästa omgång.

Dusch handduk kondomer glid kaffe hembakat dricka frukt och godis finns framme så du kan svalka dig mellan gångerna du deltar.

Entre för att delta är 250.- för alla  och ni önskas varmt välkomna till en höjdardag på sjundehimmelen

Glöm inte att du behöver en kod för att släppas in. Här pratas vi svenska och engelska och damen har rätt att tacka nej om inte kemin stämmer.

About

Leder och sköter Sjundehimmelen i malmö sedan snart 13 år Seriöst arbetande för medlemmarnas bästa och vill bara ha medlemmar som visar full respekt för alla som deltar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet