Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

7 febr Nytt innehåll Kvinnlig undergivenhet/underkastelse

februari 7 @ 19:00

Ni som har varit med en stund har säkert konstaterat att intresset för en renodlad Mandomträff har varit svalt. För att vara helt ärliga har vi inte fått in några anmälningar alls. Tråkigt tyckte vi och vände upp och ner på hela konceptet … Låt oss lyfta fram alla underbara undergivna kvinnor istället!

Ni är alla lika välkomna som tidigare. 🙂
Den enda förändringen är att vi istället för att fokusera på den dominante mannen som inte är så på vänder oss direkt till alla er undergivna kvinnor som faktiskt har visat intresse! Ni blir vår nya ledstjärna.

Vill ni så tar ni med er era dominanta. Vill ni inte så kommer ni själv och nätverkar med oss, hänger och äter gott, snackar om BDSM och lär oss av varandra.

Dresscoden är som alltid valfri förutom nakenhet som vi undanber oss på undervåningen och i synnerhet i närheten av mat (kalla oss pryda) 😉
Klä er så att ni känner er fina och bekväma så är ni alltid helt rätt i vår gemenskap!

Som alltid på sjunde så får den som vill ha ett glas vin eller annan alkohol ta med sig den själv. Påverkade personer får gå hem (det är vi som bestämmer vem som inte får vara med längre). BDSM lämpar sig alltid bäst med ett måttligt alternativt lågt intag av sådant som påverkar ens omdöme. 😉

Vi börjar klockan 19.00 och håller på tills alla är klara och nöjda. 🙂

Föranmälan är som vanligt obligatorisk och den ställs direkt till Mats på Sjundehimmelen som förser er med en fyrsiffrig kod och ett swishnummer.

Varmt välkomna hälsar
TheKnekt och Morgana

Detaljer

Datum:
februari 7
Tid:
19:00
Hoppa till verktygsfältet