Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Femdom träff för njutare

februari 12 @ 18:00 - 22:00

Varmt välkommen till Femdom Malmös februariträff! Har du inte varit med tidigare blir det här din allra första träff och vi hälsar dig extra hjärtligt välkomna.

Kvällens tema, ageplay, står Leyah som värdinna för och hon skriver så här:
Citat:
”Temat för kvällen är – AGEPLAY –
Hur kan det te sig att ha utlevnad inom ramen för ageplay? Vad är vanliga praktiker för de flesta och vad varierar?
Framför allt, vad kan en få ut av att vara topp OCH bottom inom ageplay känslomässigt dvs på ett djupare plan? Jag talar utifrån min egen erfarenhet då jag varit både topp och bottom inom ageplay.

Jag kommer ta med lite accessoarer, kläder och så som är typiska för mig, så ni får se lite hur det kan se ut!

Lek med temat på det sätt ni känner er bekväma, kanske ni kan hitta något nytt att tycka om eller fördjupa ert intresse?!” Slutcitat

Som vanligt finns erfarna Dominor på plats för att guida, lära ut, hjälpa till. Oerfarna Dominor kommer förhoppningsvis fulla av energi och nyfikenhet och vill lära sig hur man på bästa sätt kontrollerar och styr, piskar och plågar, njuter och leker och beter oss precis hur vågat vi vill! Sky is the limit och i vår gemenskap finns få tabun om ens några (som är överenskomna inom samförståndets tecken) Det fina i kråksången är att vi hela tiden lär av varandra, oavsett erfarenhet. Alla är bäst på något! ❤️

Switchande ladies som vill lära sig mer är extra välkomna liksom helt oerfarna undergivna kvinnor som vill prova på att använda en undergiven för ens egna önskemål. Enda kravet är att ni måste veta vad ni har lust att prova! 😉

Undergivna av alla kön som vill medverka är också välkomna.

Dominanta och medhavda undergivna samlas för introduktion till kvällens tema kl 18 då kvällens temaföredrag börjar.
Det går bra komma och mingla från 17.30
Ensamkommande undergivna är välkomna att ansluta kl 18.45-19.00 och skall gå in via ingången på 2:a våningen.
Senast ankomst 19:00 (inget insläpp efter det)
Slutar officiellt kl 22 (men är man mitt i något kul så går det oftast bra att hålla på en stund till. 😉

Föranmälan. PM till: Sjundehimmelen (se alt sätt att föranmäla sig i presentationen t.ex mail, kik). I anmälan får du en fyrsiffrig kod. Denna kod anger du när du swishar din förskottsinbetalning.

Swish till: 1236405179

OBS Ensamkommande undergivna: Efter att du har swishat skickar du en skärmpdump på din inbetalning i PM till Morgana som ger dig vidare instruktioner för vad som gäller för dig just denna kväll/har du varit med förr vet du att det handlar om din personliga presentation! Lägg gärna ner lite tankekraft på den i år 😉

Dominanta Kvinnor av alla kön, switchande kvinnor, undergivna kvinnor samt kvinnligt kodade undergivna 200 kr
Underkastande/undergivna män, transpersoner och ickebinära samt manligt kodade undergivna 400 kr

Alla medlemmar i klubben Sjunde himmelen har 50% rabatt och vi ser helst att man blir medlem efter att man har varit på sin första träff (köper du ditt medlemsskap i anslutning till din första träff får du rabatt även på den!). Ett årsmedlemskap kostar 500 kr, köps på plats direkt av Mats och gäller på alla Sjundehimmelens olika event.

Det finns låsbara skåp för förvaring av värdesaker.
Det finns duschar och handdukar att låna, liksom coola saronger som passar alla kön.
I köket kommer det att finnas både sött och salt, kaffe och vatten samt säkerligen någonting totalt fritt från kalorier att njuta av.
Ingen försäljning av alkohol (Vill du så får du givetvis ta med dig egen alkohol, vid onykterhet som påverkar ditt omdöme (vi bestämmer om det påverkar ditt omdöme) skickas du hem. Ovillkorligt.
Röker gör man utomhus om man måste.
Det man behöver ha med sig är sin nyfikenhet och intresse för Femdom samt sitt leende och goda humör.

Vi ser gärna att ensamkommande undergivna herrar klär upp sig formellt, propert och gör sig till och åtminstone stryker en snygg skjorta för att imponera. Sexiga manliga (ja! såklart typiskt sensuellt kvinnliga åxå!)underkläder uppskattas alltid! Det finns förresten gott om sådana till försäljning i köket här på Sjunde. OBS! Är du ensamkommande men känner att ordet herre inte passar på dig? Ja, då klär du sig självklart i vad du trivs i och det som du själv känner att du är fin i!

Damer klär sig självklart som de vill och lyster och vad deras medhavda har på sig bryr vi oss inte ett dugg om! 😉

Frågor kring träffen besvaras i PM av Morgana. 🙂 Skriv Femdom Malmö i rubriken datum så att jag vet varifrån din fråga kommer. :

Detaljer

Datum:
februari 12
Tid:
18:00 - 22:00
Hoppa till verktygsfältet