Posted On 4 december, 2017 By In Dagboken With 1927 Views

Dagens Gang bang var den ultimata vinsten för deltagarna

Vi får ofta förfrågan om att arrangera GB eller andra typer av specialträffar. Oftast kan man med lite framförhållning göra sitt yttersta för att erbjuda de tjänster som efterfrågas. Men ibland kommer ett upprop med kort varsel som idag den 4 dec kl 1244. En av våra stammisar kommer in med andan i halsen och säger jag behöver få hjälp till en dam i nöd!!!

Sjuk frågade jag lite dumt nej sexnöd svarade han direkt. Hon är en ung 20 åring med rådjursögon fasta toppiga bröst smal midja och härligt greppvänlig häck och höfter , en sån där dröm kvinna som alla jagar men ytterst få får möjlighet att belägra. Hon kommer hit kl 14 och vill ha flera män som an prestera och ge henne all njutning. Ålder nej inte viktigt bara att de är hårda och duktiga. Hon vill ha ögonbindel för att få njuta maximalt och du skall bara släppa in dem hårda och klara. Skickade ut ett anrop på kik och när klockan var 14 05 fanns 7 fantastiska killar på plats och fick den ljuva damen att njuta och få uppleva sin dröm

Det mina vänner kan bara ske på SJUNDEHIMMELEN i MALMÖ vår egen swingersklubb med vänliga brukare och deltagare.

About

Leder och sköter Sjundehimmelen i malmö sedan snart 13 år. Seriöst arbetande för medlemmarnas bästa och vill bara ha medlemmar som visar full respekt för alla som deltar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet