Posted On 27 februari, 2020 By In Föreningen With 261 Views

BC utsätter er för skadliga spårningsförsök

Nu mer en en månad utan sidan BC och vi har mer besökare än tidigare. Men en sak vi upptäckt är att vi har helt blivit av med alla spårningsförsök och skadliga sidor som blivit blockerade. Tidigare 30 till 50 försök minst i veckan , nu har det helt upphört.

Så kolla för deras inlogg är inte säkert står på min dataskärm och så klart gäller det mer än oss.

Ser också att man fortsätter att eliminera sina brukar i allt högre takt hundratals folk vi känner som varit med upp till tio år blir av med skrivrättigheter eller svartlistade. Så klart gör BC detta för att öka sina inkomster även om det bara kostar 10.- att skapa nytt konto

Ägaren är fortfarande frånvarande och har inte tillgång till data där han är Oss veterligen är det bara inom lås och bom man blir av med de rättigheterna att nyttja sin dator.

Ett inhop runt jul och nästa den 7 jan sedan tyst????????

Tack och lov för Sjundehimmelen i Malmö som haft mer än 250 besökare i jan och februari på våra träffar senast igår nästan 40 besökare och i morron redan 30 bokade på parträffen

Lämna BC och gå till Darkside och QX De är de enda sidorna som värnar om sina brukare!!!!!!!

About

Leder och sköter Sjundehimmelen i malmö sedan snart 13 år. Seriöst arbetande för medlemmarnas bästa och vill bara ha medlemmar som visar full respekt för alla som deltar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet