Posted On 3 september, 2015 By In Okategoriserade With 1317 Views

2 augusti Mixsöndag med idel lovord

Ja vad skall man säga efter en MIXsöndag med mängder av folk glada människor sköna möten på alla plan. Började med en varm agustidag med grillkocken i högform. Yvonne hade stått hemma och fixat till allt det goda i sallader såser och anndra tillbehör, och sedan hade Tomas och yvonne spettat en massagrillspet så de skulle bli till trevlliga upplevelser för alla och en var som dök upp till den bokade maten.Så trevligt att kunna hålla tiden mellan 15-17 för gemenskap och umgänge. Knyta nya kontakter och få se aniktena bakom alla nick på BC och andra saighter.vet att det har renderat trevliga möten som sedermera lett till fastare realtioner. ja men då har vi väl fått allt som Föreningen står för. Hoppas alla ni som går in på vår sida läser vad vi vill och önskar med våras möten.

MEN så klart är det många som inte är tillräckligt seriösa. Ledsen mina vänner men nu är Blockera knappen i full gång. Vill inte lägga jobb på om man inte har för avsikt att komma, så ber om ursäkt att blockeringarna från föreningens sida ökar. har inte velat använda detta så mycket men det går inte att undvika längre. Så snälla alla ni underbara deltagare Avboka gärna direkt om du inte kan komma för du stjäl min tid och hindrar någon annan att få delta, för det skall du veta att trevligare träffar än hos oss får du söka länge efter Vågar jag berätta att detta var den mest sedeslösa hemska underbara snuskigaste träff som någonsin hållits på Sjundehimmelen !!!!!!!!

Mats med styrelse.

About

Leder och sköter Sjundehimmelen i malmö sedan snart 13 år. Seriöst arbetande för medlemmarnas bästa och vill bara ha medlemmar som visar full respekt för alla som deltar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet